fesztiválhír

Winter Days of Metal 2017 -Szlovén metálorgia jövő tavaszra

A már nem kevésszer hibátlanul bizonyító szlovén MetalDays szervezőgárdája úgy döntött, ideje a telet – egész pontosan a tavasz elejét – is alaposan befűteni, és egy nagyon masszív metalfesztivállal lepték meg a kontinens fémzene-rajongóit. 2017. március 20. és 26. között a szlovén Bohinj túlzás nélkül vadregényes környékére érkezik a Winter Days of Metal élménye!

A helyszín persze nem véletlen, hiszen a térség Szlovénia legkedveltebb síközpontja és kirándulóhelye. A Triglav Nemzeti Park ölelésében a környéken találjuk meg a Bohinji-tavat, a Vintgar-szurdokot, a Száva egyik forrását, a Száva-vízesést, de itt magasodik Szlovénia és egyben a Júliai-Alpok legmagasabb csúcsa, a Triglav is. Aki pedig a zúzást egy kis síeléssel szeretné levezetni, annak sem kell nagyon messzire mennie, a Vogel sícentrum szintén könnyen elérhető innen. Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a Winter Days of Metal pontos helyszíne, Bohinjska Bistrica mindössze 55 km-re található a MetalDaysnek otthont adó Tolmin városától, így a rutinosabb látogatók ide is minden nehézség nélkül odatalálhatnak.

ThinkstockPhotos-Bohinjsko-jezero-1
A Bohinji-tó (Fotó: svet.rs)

Egyelőre ez minden, amit tudni lehet a fesztiválról, a szervezők augusztus 10-re ígérik az első fellépőket, illetve a jegyelővétel indulását, az mindenesetre egészen biztos, hogy a nyári után a téli etap sem fog csalódást okozni!

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s