klubkoncertek · klubok

Enter Shikari, Our Last Night és Raised Fist a Barba Negra Trackben!

Augusztus 24-én baromi nagy parkettafeltépés ígérkezik a Barba Negra Trackben, ugyanis a Csillagképek Fesztivál 2016 nevű minifesztivál keretein belül érkezik majd az Enter Shikari, az Our Last Night és a Raised Fist is, őket pedig hazai oldalról a Petofi és a Kies fogja támogatni! Szóval világ hardcore-rajongói, augusztusban a Trackben egyesüljetek!

Aki nem ismerné a bandát, zeneileg az Enter Shikari egész egyedi, a srácok a post-hardcore alapokra pakolják rá a trance-metalt. A drum and bass és metál keveréke pedig nagyon üt, dalaikban a higgadt metodika és az őrjöngés feszül egymásnak. Szóval, aki szeretne valami különlegeset hallgatni, annak feltétlen javasoljuk, hogy ne hagyja ki a banda budapesti fellépését.

És ha már post-hardcore, a fesztivál másik sztárvendége a New Hampshire-i Our Last Night lesz. A banda fontembere, Trevor Wentworth, és testvére Matt, az énekes-gitáros hangja annyira jól szól együtt, dalaikban mesterien egyensúlyoznak a brutális hörgés és a lágy dallamos betétek között. Koncertjük igazi adrenalin bomba lesz.

De komoly pulzus emelkedést és ütemes lábrángást fog okozni a Raised Fist, svéd banda koncertje is az este. A tavaly megjelent From the North című albumukról biztosan játszanak majd nekünk jó pár számot, így zúzásban itt sem lesz hiány, csak bírjuk szusszal, ahogy a srácok tolják az arcunkba a tömény hardcore-t.

Az est további vendégei a tragikus hangvételű dalszövegeiről ismert banda, a PETOFI és hazánk egyik legpimaszabb rock zenekara a Kies. Sötét dalszövegek, pofátlanul erős rock és 100% hardcore – erre készüljetek a Csillagképek Fesztiválra, találkozó a Trackben!

Enter Shikari

Csillagképek Fesztivál 2016 jegyinfók:
  • Early bird: 3500 Ft
  • Elővételben: 4500 Ft
  • A helyszínen: 5500 Ft
Csillagképek Fesztivál 2016 jegyelővétel >>> 

Bevezető: Fesztiválok Városa
Sajtóanyag: Barba Negra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s