koncertek · programajánló · sajtóközlemény

Ünnepi falfestés CityMatinével

A CityMatiné és a Színes Város közös projekttel készül a nemzeti ünnepre: augusztus 20-án a tűzfalfestésről ismert alkotócsoport is csatlakozik a nappali bulisorozathoz, és együtt teszik színesebbé az egykori Gázgyár falfelületeit.  A munkálatok augusztus 17-én kezdődnek, így a CityMatiné közönsége – a tűzijáték fényei mellett – a kortárs kültéri alkotásokban is gyönyörködhet szombaton. A festményeket természetesen a Duna vízéről, a Hajógyári szigetről és a túlpartról is tökéletesen látni lehet majd.

aug_20

Az open air rendezvénysorozat szervezői sokadszorra kérnek fel tehetséges művészeket,  és minden alkalommal más-más tematikát választanak az alkotófolyamathoz: az ikonikus budapesti épületegyüttes leendő falfestményein egy klasszikus videojáték, a Super Mario világa elevenedik meg. Az együttműködés következő lépéseként – a Színes Város közreműködésével – egy francia művész érkezik Magyarországra: segítségével a CityMatiné csapata egy különleges, élő festőversenyt szervez szeptember 3-án, a csillebéri Matiné Napozó területén.

Az augusztus 20-i eseményen ezúttal is Dj Sobek, Captain Kunckles és Monolit szolgáltatja a talpalávalót, de bónuszfellépőként DeWalta is beáll majd a lemezjátszók mögé.

Sajtóanyag: CityMatiné

One thought on “Ünnepi falfestés CityMatinével

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s