koncertek · sajtóközlemény

Koncertváró: mindjárt RHCP koncert!

20 év után a héten végre újra hazánkban köszönthetjük a Red Hot Chili Peppers tagjait, szeptember 1-én és 2-án adnak koncertet a BudapestArénában. Miután itt indítják világkörüli turnéjukat, így a stáb legnagyobb része már hétvégén megérkezett és mától meg is kezdődnek az előkészületek az Arénában.

F8133291-06CA-40D6-98E6-BD16183415A5

A koncertkörút alatt gyakorlatilag mindent magukkal visznek a helyszínekre, nem csupán a technikai felszerelést és a színpadot, de még berendezési tárgyakat is, valamint saját szakács is utazik a csapattal. 14 kamion, 4 busz és 4 furgon megy városról városra, s egy 60 fős utazó stáb dolgozik a turnén a zenekar mellett.

Bár összeszerelve és működés közben csak nagyon kevés ember láthatta még az új színpadot, de a hírek szerint a RHCP tagjainak több mint 200 négyzetméter áll rendelkezésére híresen energikus előadásaikhoz, két oldalt hatalmas LED falakkal.

Közel 100 magyar dolgozik közvetlenül a turné stábjának, nagy részük technikai ember, akik a színpad építésében és bontásában dolgoznak, de a társulatnak magyar futár, illetve konyhai segéderők is a rendelkezésükre állnak.

A koncertre nem lehet bevinni profi fényképezőgépet, videokamerát, illetve tabletet – ez utóbbi használatát az elmúlt 2 évben szinte minden produkció tiltja, nem a minőségi felvétel, hanem a készülék mögött elhelyezkedő nézők zavarása miatt. Természetesen nem lehet a rendezvényre bevinni lézerpontozót, nagy méretű táskákat és hátizsákot, transzparenseket, illetve palackokat, üvegeket és fémdobozos italokat sem.

Kapunyitás várhatóan 18.30-kor lesz, 20 órakor a Deap Vally lép színpadra, és őket követi az elmúlt évek egyik legjobban várt bandája, a Red Hot Chili Peppers.

Red Hot Chili Peppers koncert:
  • Kiemelt álló: 33900 Ft
  • Ülő 1: 27900 Ft
  • Álló: 20900 Ft
  • Ülő 2: 19900 Ft
  • Ülő 3: 14900 Ft
Red Hot Chili Peppers koncert jegyelővétel >>>

Sajtóanyag: Live Nation Magyarország

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s