sajtóközlemény

Szeptember a Pöttömkertben

A gyermekek fellegvárává változik ismét a Budapest Park szeptember 4-én, ahol a csemeték Apacuka koncerten rophatják, készülhetnek az őszre egy szüreti mulatsággal, festhetnek, sőt ők maguk is „átváltozhatnak” arcfestészek segítségével. Mindemellett, játszik a Batyu Színház, lesz napindító jóga és tudományos kísérletek, egy igazi mentő autót is szemügyre vehet az aprónép, sőt tengerimalac simogató is lesz a szeptemberi Pöttömkertben.

(Részletes programok a képre kattintva érthetőek el)

pottomkert.jpg

A Pöttömkert minden alkalommal igazi program kavalkáddal igyekszik a lurkók kedvében járni. Az idei utolsó Pöttömkert sztárja minden bizonnyal az Apacuka zenekar lesz, akik 11-től veszik birtokba a színpadot, míg a program reggel 9:15-kor napindító jógával, majd Gáll Viki Ringató foglalkozásával indul. Ebéd után a Csodák Palotája kísérleti bemutatóján lehet ámulni, utána azonban a tudományok földjéről a mesék világába utazunk: a Batyu Színház előadja A szegény ember gazdagsága című darabot – no de addig is egészen 9-től 15 óráig még tucatnyi foglalkozáson játszhatnak, tanulhatnak és alkothatnak a gyerkőcök.

A Tapicskoló festőműhely különlegesen szép színekkel várja a kis Picassokat, míg az ArtPaintnél testfestésre és csillámtetoválásért lehet jelentkezni, a Magyar Vöröskereszt Ifjúsági Tagozata pedig arcfestéssel és kézműves foglalkozásokkal készül. Emellett lesz óriás társas, fejtörők, ügyességi játékok, a Gipszkorszaknál ki lehet próbálni milyen a gipszfestés és alkotás, a Csodák Palotája interaktív játékokkal pallérozza az elméket, lesznek Piatnik játékok és a MIZO Bajnokképző és kóstoló is tárt karokkal várja a gyerekeket. Aki bírja még energiával, bevetheti magát a Scooby játszóházba és a mini ugrálók közé, a nagyobbak ugrálhatnak trambulinon, de körberoboghatják a Parkot tanulóbiciklivel és kismotorokkal is, sőt, lovagoltatás is lesz. Korábban a tűzoltóautó már elsöprő sikert aratott a Pöttömkertben, most egy mentő autó lesz bemászható és felfedezhető. Az őszre készülve a kicsik most belekóstolhatnak egy igazi szüreti mulatságba is, mustkészítéssel, a természetbarátok Az erdő ajándéka csapatával ismerhetik meg a zöld lombok titkait. A mentő autó népszerűségével valószínűleg a tengerimalacok kelnek majd „harcra” a gyerekek kegyeiért, a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület jóvoltából ugyanis a gyerkőcök testközelből is megismerkedhetnek a tengerimalacokkal.

Sajtóanyag: PressPresso

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s