fesztiválhír · gasztro · programajánló · sajtóközlemény

Vegan Food Fest, a húshagyó fesztivál

Szeptember második hétvégéjén az Allee melletti sétányon  négy napon keresztül átadjuk magunkat a növényi ételek sokszínűségével járó kulináris élvezeteknek.

Vegan food fest ősz A1

Nehéz és szaftos, magyaros levesek és főtelek, laktató vegán hamburgercsodák, ízes variácíók tésztaételekre, tisztán növényi alapú hotdogok, mindenmentes vagy éppen nyersvegán sütemények, éltető superfoodok és zöldturmixok. Ez csak egy töredéke annak a választéknak mellyel a II. Vegan Food Fest kínálatában találkozhatsz szeptember második hétvégéjén a 11. kerületi Allee bevásárlóközpont melletti Kőrösy József utcai sétányon.

A fent említett finomságokon kívül számos egyéb tisztán növényi alapanyagokból készült ételt kóstolhatsz szeptember 8-tól 11-ig, amikor is az Allee melletti sétálóutca szabadtéri gasztrofesztiválos forgataggá alakul a várossal, barátaiddal és veled. Magyarország II. Vegan Food Festjén Magyarország legkedveltebb vegetáriánus, vegán és nyers vegán éttermei, ételbárjai, street fooderei és sütizői prezentálnak.

Mi lesz a rendezvény különlegessége? Minden kiállító egy olyan előétellel, főétellel vagy desszerttel készül, mely nem szerepel étlapján, melyet kifejezetten erre a rendezvényre készít, melyet csak ezen a rendezvényen kóstolhatsz meg. Emellett szombaton és vasárnap ételkészítő workshopok, kulturális előadások, alapanyag bemutatók lesznek. Az ételkiállítók mellet vegán sörös stand, könyves stand és sok más egyéb érdekesség is lesz a II. Vegan Food Festen!

event

Kiállítók a teljesség igénye nélkül: 20 GRAMM, Concordia, Chilion, CsendesM, Édes Élet Cukrászda, Golden Granet, Hideg Nyalat, Kismis, Kozmosz, Napfényes Étterem és Cukrászat, Popsi, Szimply, Tricigli Bár, Vegan Love, Vegan Grill, Vegan Junk Food, Veggie, YoGastro

  • Helyszín: 1117. Budapest, Kőrösy József utca (Allee melletti sétány)
  • Dátum: 2016.09.08-11.
  • Nyitvatartás: 11:00 – 22:00
  • Belépő: HELLÓ!

Sajtóanyag: Vegan Food Fest

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s