turnék · zenekarok

A Green Day év elején Európában?

A készülő új album apropóján a 2017-es fesztiválszezon egyik fix pontjaként számolunk a Green Day-jel már elég régóta, de most nagyon úgy tűnik, hogy már jóval hamarabb ideérhetnek Európába.

Francia források már pontos dátumról is tudni vélnek egy párizsi koncertet illetően, eszerint 2017. február 3-án játszik majd a Green Day Párizs Bercy nevű kerületében, vélhetően az Accorhotels Arenában, mely a világ 4. legnagyobb ilyen létesítménye. Ha a hír igaz, akkor 99%, hogy minimum egy teljes nyugat-európai kör lesz, jó eséllyel bécsi dátummal megspékelve, és nyilvánvalóan ettől függetlenül ugyanúgy jönni fognak nyáron fesztiválozni is, ennyi koncert mellett pedig már arra is nagy esély mutatkozik, hogy hozzánk is beköszönjenek. A Sportaréna mellett elsősorban a Sziget hozhatja el őket, de emelt jegyárakkal egy VOLT külön nap is szóba jöhet, ha esetleg csak a nyár első felét töltik Európában.

Persze, joggal merülhet fel a kérdés, hogy na de miért is érdemes hinni ezeknek a pletykáknak? Nos, ehhez csupán csak annyit fűznénk hozzá, hogy a kiszivárogtató ugyanaz a francia rádiós személyiség, aki tavaly a Rammstein és a Radiohead visszatérését is “megjósolta”…

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

5 thoughts on “A Green Day év elején Európában?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s