programajánló · sajtóközlemény · szabadidő

A hétvégén nyarat zár a CityMatiné

A fergeteges gázgyári buli után ismét a csillebéri Napozóban topoghatunk: szeptember 3-ra Flinstone család tematikájú CityMatinéval készülnek a szervezők. A kőkorszaki installációk között reggel 10 órától este 10-ig táncolhatunk, a belépés pedig a szokásos sávos díjszabás mellett történik: 12 óra előtt 1000, a következő két órában 2000, 14 óra után pedig 3000 forintért válhatunk jegyet. A DJ pult mögött ezúttal is a jól megszokott csapat pörgeti a lemezjátszókat, de DJ Sobek, Captain Kunckles és Monolit mellett Poli és Ramin Sayyah, az Aether rezindese is csatlakozik a technoünnephez.

szezonzaro

Bár kilométerekre van a város zajától, a csillebérci táborba még mindig pofonegyszerű a feljutás, akár tömegközlekedéssel is: a Széll Kálmán térről induló 21-es busszal alig több mint negyed óra az út.

Ha még nem ismered a rezidenseket, itt az idő az első találkozásra:

Ha a vendégfellépők jobban érdekelnek, akkor kattints az alábbi linkekre:

Pörgess bele a legutóbbi CityMatiné eseményösszefoglaló videójába, vagy nézegesd a fényképeket. A fotók között megtalálod a Színes Város legújabb, Super Mario ihlette falfestményeit is.

Végül, de nem utolsó sorban egy jó hír a nappali bulisorozat rajongóinak: bár a szombati Matinéval lezárul a nyár, a szezonra még tartogatnak meglepetéseket a szervezők.

Sajtóanyag: CityMatiné

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s