fesztiválhír · sajtóközlemény · zenekar hírek

Kies: album és lemezbemutató

A 2015-ben alakult modern grunge-os és classic rockos elemekkel is bátran játszadozó vagány zenekar szeptember 16-án megjelenteti első lemezét, mely a Kaland az élet címet kapta. 

kies

A tíz tracket tartalmazó albumról már ismerhetjük például a Nem a világ vége című dalt, melyet egy videoklippel nemrég mutattak be a srácok, vagy a Tűz, víz, repülőt is, melyhez szintén készült egy gitártörős videó

 A zenekar élete az elmúlt időszakban alaposan felpörgött, hiszen az érkező album és a friss klip mellett a nyári fesztiválszezont is egy igazi nagy durranással zárták: augusztus 24-én az Enter Shikari vendégeként léptek fel a Barba Negra Trackben. Eközben pedig újabb videójukat is elkezdték forgatni, mely a címadó, Kaland az élet című dalukra készül. Sőt, vadonatúj zenekari merch is készül, amit a lemezzel együtt be is lehet majd szerezni innen: http://shop.garagelive.com/hu/category/kies/.

kies_band

 A szeptember 16-án megjelenő lemez egyik különlegessége, hogy az Add ki magadból című tracken a Fish! frontembere, Senior Hal, vagyis Kovács Krisztián is közreműködik. Másnap pedig egy dupla lemezbemutatót tartanak a Hajón, hiszen az AWS is új lemezzel jelentkezik.

A Kies tagjai az alapításkor mind már létező zenekarokból érkeztek (Maddolls, Stubborn, Black Sound), majd néhány hónappal később már első EP-jük, az “Ez még csak a kezdet” is elkészült. Tavaly ősszel a Kettőnégy Gumizsiráf díjátadóján “Az év ifjú titánja” kategória jelöltjeként álltak a színpadon, második helyen végeztek a Talentométer pop-rock szekciójában és amellett, hogy Szelid című dalukat a Petőfi Rádió is játszási listájára tűzte, három videoklipet is megjelentettek. Az őszi/téli klubszezonban stílszerűen már a Fish!-t kísérték el előzenekarként.

Sajtóanyag: MMM Press

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s