zenekarok

Jövőre feloszlik a Die Antwoord? – FRISSÍTVE

FRISSÍTÉS: az Instagramon Ninja és Yolandi is közzétett egy posztot, mely szerint az Exclaim! újságírója, Daryl Keating kiforgatta a szavaikat és nemes egyszerűséggel hazudott a cikkében. Mindössze arról volt szó, hogy jövőre jön az utolsó, ötödik Die Antwoord-album, illetve a már említett film, feloszlásról szó sincs.

Yolandi Instagram-posztja:

A kanadai Exclaim! magazinnak adott interjújában jelentette be Ninja, hogy jövő szeptemberben vége a Die Antwoordnak, de előtte még kiadnak egy új albumot, illetve egy már 10 éve készülő filmet is.

A többek közt az idei Szigetet is megjárt trió körül eddig nagyon úgy tűnt, hogy minden rendben, a turnézás mellett idén már kiadtak egy mixtape-et is, Mount Ninji and Da Nice Time Kid című albumuk pedig egy hét múlva jelenik majd meg, melyhez ma egy újabb kislemez is érkezett. Ninja azt is elárulta, hogy jövő szeptember előtt még készülnek egy kiállítással is a fokvárosi Afrikai Kortárs Művészeti Múzeummal karöltve, majd a fiktív történettel rendelkező, de mégis több szállal a Die Antwoord karrierjéhez kapcsolódó, South African Ninja című filmmel zárják le a rave-rap alakulat történetét. Ninja pontos szavai a feloszlásról:

“A Die Antwoord meg fog halni aznap, mindennek vége. Csodásan érzem magam, nem félek a végtől, én egy ninja vagyok, nem félek a haláltól!”

A ma megjelent, Fat Faded Fuck Face című dalt alább lehet meghallgatni:

Szöveg: Fesztiválok Városa
Forrás: Exclaim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s