fesztiválhír

Sziget 2017 – Elindult a kívánsággép!

Évről-évre egyre hamarabb érkeznek a hírek a következő évi Sziget Fesztiválról, a 2017-es dátum már az utolsó idei nap éjjelén megvolt, a jegyelővétel minden eddiginél korábban indul, most pedig már a kívánsággépbe is beírhatjuk, kiket látnánk legszívesebben a jubileumi, 25. Szigeten.

A kívánsággép a tavalyihoz hasonló módon, Facebook-profil segítségével működik, azaz sajnos csak az tud szavazni, aki regisztrálva van a közösségi oldalon. Összesen 10 nevet lehet leadni, de figyelni kell a sorrendre is, hiszen ezzel súlyozni tudjuk egy-egy szavazatunkat. A szervezők egy rövid kisokost is összehoztak a legfontosabb kérdésekhez.

Fontos tudni, hogy attól, ha valakire szavazunk, egyáltalán nem biztos, hogy fel fog lépni a Szigeten, ezért érdemes leszűkíteni úgy a kedvenceinket, hogy utánajárunk, kik fognak turnézni, lemezt kiadni a közeljövőben. Ha ezek mellett a Sziget alatt is Európában lesz az adott fellépő és kellő szavazatot is kap, akkor már egészen biztosan fel fognak figyelni rá a szervezők. Hogy segítsünk benneteket ez ügyben, már elindítottuk cikksorozatunkat a lehetséges 2017-es európai headlinerekről, melynek első és második részét már olvashatjátok is, de amint megindul az igazán komoly bejelentések sora, külön a Szigetre, a VOLT-ra és a Balaton Soundra szabott esélyes-listákkal is készülünk, melyekben már nem csak a húzónevek fognak szerepelni.

A Sziget 2017 kívánsággépe a képre kattintva érhető el:

erdos_denes_sziget2016
Fotó: Erdős Dénes / Fesztiválok Városa

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Erdős Dénes / Fesztiválok Városa 

Advertisements

3 thoughts on “Sziget 2017 – Elindult a kívánsággép!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s