fesztiválhír

Sziget 2017 – Megvan a diákbérlet pontos ára is!

Szeptember 25-én, 17 órakor indul a 2017-es Sziget Fesztivál jegyelővétele, mellyel kapcsolatban már csak egyetlen titokra nem derült fény – egészen mostanáig. Íme minden eddigi részlet a diákkedvezménnyel kapcsolatban.

A diákjegyeket szintén szeptember 25-én, 17 órától lehet megvásárolni, így az azt követő 25 órában ugyanúgy járni fog melléjük a Szitizen Prime ajándékcsomag, emellett fontos, hogy ebben az időszakban még nem kell majd csapatba regisztrálni. A hétnapos diákbérlet ára 52.990 Ft lesz, ez valószínűleg a szokásos módon egyszer fog emelkedni, valamikor június környékén, hacsak addig nem fogy el az összes. A 25 óra lejártával egyből indul majd a sima diákakció, ekkortól már csak csapatokba regisztrálva lehet élni a lehetőséggel.

A Meex tájékoztatása szerint fontos változás, hogy idén már csak hétnapos diákbérletet lehet venni, emellett pedig megszűnik az ötnapos fizetési határidő, és csak azonnali online fizetésre lesz lehetőség, mint bármely más internetes vásárlásnál.

A Fesztiválok Városa idén is saját csapattal vesz részt a Sziget diákakciójában, melynek Facebook-csoportját IDE kattintva éritek el.

sziget_diak

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Erdős Dénes / Fesztiválok Városa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s