klubkoncertek · klubok

Demogorgon: GosT az A38 Hajón!

A Demogorgon, az A38 Hajó synthwave/darkwave sorozata újabb állomásához érkezett. Az “éjféi különkiadásban” ezúttal GosT mutatja be új nagylemezét, a Blood Musicnál szeptember 30-án megjelenő Non Paradisit. Döngölő, sötét EBM nyolcbites videójáték- és horror-kísérőzenébe oltva.

A synthwave A38-on megfordult sztárjaihoz, Perturbatorhoz és Dan Terminushoz hasonlóan a titokzatos michigani fiatalember GosT is a feltörekvő és egyre népszerűbb színtér kulcsfigurája. A széttorzított szintialapok, a brutális basszusok, a death/black/goth metal látványelemek meg is tették a magukét: a három előadót szinte egyszerre szerződtette le az egyébként extrém metálra szakosodott Blood Music kiadó. GosTnak egyébként is van metálzenész háttere, és előszeretettel kacérkodik sátánista jelszavakkal, interjúiban például következetesen így köszön be: “All hail Baalberith!

A Blood Musicnak köszönhetően igencsak megeredt az alkotóerő: a labeltársak csak úgy ontják a lemezeket, tavaly mindhárman kiadtak egyet-egyet. Perturbator és GosT pedig idén ismétel. Ez utóbbi szeptember 30-án jelenteti meg Non Paradisi című új albumát. “Milton találkozik a metállal“, mondja az örökké halálfejmaszkot viselő GosT, arra utalva, hogy a lemez a nagy angol költő Elveszett Paradicsomát dolgozza fel, sajátos felfogásban.

GosT @ A38 Hajó jegyelővétel >>> 

Sajtóanyag: A38 Hajó

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s