turnék · zenekarok

A The Rolling Stones Bécsben és Bukarestben is koncertezhet jövőre

A múlt héten került a mozikba a The Rolling Stones kubai fellépésének koncertfilmje, de máris újabb izgalmak jöhetnek velük kapcsolatban, hiszen ha lehet hinni a híreknek, 2017-ben két szomszédos országban is koncertezik majd az örökifjú banda.

A legnagyobb osztrák hírportál, az oe24.at információi szerint 2014 után visszatérhet Bécsbe a The Rolling Stones, ám ezúttal nem az Ernst Happel Stadion a kiszemelt, hanem a Dunasziget. Állítólag a tárgyalások már elég régóta zajlanak az alkalmas helyszínről, mert a Stones nem szeretne ugyanott fellépni, ahol korábban, ezért a június 2. és 4. között visszatérő Rock In Vienna fesztiválon köthetnek ki, amely ugyebár eleve a Dunaszigeten kerül megrendezésre.

Hasonló híreket közölt a román Libertatea is, szerintük már le is van kötve a zenekar, de a szervezők még szponzorokat keresnek, ezért várat magára a bejelentés. Legutóbb 2007-ben járt Romániában a Stones, talán bizakodásra adhat okot számunkra, hogy Budapesten is abban az évben léptek fel eddig utoljára. Igaz ugyanakkor, hogy akkor még rendelkezésre állt a Puskás Stadion, azóta viszont kevés az alkalmas helyszín, így ugyanazok nagyjából a lehetőségek, mint egy esetleges Guns N’ Roses-koncert esetében. Annyi mindenesetre biztosnak látszik, hogy tervben van egy kelet-európai turné, és maximum néhány órát kell majd utaznunk, hogy újra láthassuk a legendás együttest.

 

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

3 thoughts on “A The Rolling Stones Bécsben és Bukarestben is koncertezhet jövőre

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s