koncertek · programajánló

Októberi rock szakest az S8-ban

Október 7-én, pénteken igazi kemény rock est várható Budapesten az S8 Underground klub RED termében. Aki szereti a keményebb, rockosabb, néhol dallamosabb metálos irányvonalat, arra feltétlenül nagy buli vár!

2016_10_07_october_rock_s8.jpg

A három tagot számláló WATTO saját bevallása szerint egy akusztikus gitár zenekar, aki úgy szólal meg, mint egy hard rock zenekar, úgy pörög, mint egy punk banda, úgy dolgozik, mint egy bár-fellépő, úgy iszik, mint egy country csapat és úgy bulizik, mint egy party zenekar.  Kétségkívül ők maguk is nagy bulit csapnak így akusztikus rock n rollban is.

Az esemény következő fellépője a négytagú, dunaújvárosi Warchief. Stílusuk elég crossoveres, mind rock, mind metal, valamint a hardcore és a sledge vonal is egyaránt megtalálható a zenéjükben.

Az este egy másik különleges rock-specialitása a Wrenc névre hallgató zenekar lesz, akik egyenesen az USA-ból látogattak ide hozzánk turnéjuk keretében.  Ez a brooklyni kvartett egyaránt nem vet meg rock n rollt, metált, sledge-t, grunge-ot, thrash, hardcore, blues és egyéb crossover műfajokat. Egyszer valaki azt nyilatkozta róluk, hogy „zenéjük olyan, mintha a ZZ Top és a Slayer összejött volna”. Mindenképp érdekes és kihagyhatatlan élmény!

Az estét a RED-ben a pécsi négyes, a Generation Impasse folytatja. Imádják amit csinálnak és a közönség is imádja őket. Igazi ütős, kőkemény, vegytiszta hard rockot tolnak a közönség arca alá, most Budapesten is!

Az utolsó fellépő a kuriózumnak számító, eklektikus rockot játszó The Oldhillers. Ők egy rock klasszikusokból táplálkozó, hat tagú baráti kör és örömzenekar, akik a zene, a rock és a közönség szeretetéért csapnak most egy hatalmas bulit a RED-ben!

  • Helyszín: s8 Underground Club, Kerepesi út  26.
  • Kapunyitás: 17.00, koncertkezdés: 19.00
  • Program: Wrench [USA], Warchief, Generation Impasse, The Oldhillers, Watto|
  • Belépő: 800 Ft

 

Sajtóanyag: MusicON

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s