turnék · zenekarok

A Gorillaz nem fesztiválozik 2017-ben

Úgy néz ki, újabb kiesővel kell számolnunk a 2017-es fesztiválszezont illetően, a korábbi spekulációink alapján a lehetséges jövő évi headlinerek közül a Metallica után a Gorillaz is kiesni látszik.

Régóta tudvalevő már, hogy készül az új Gorillaz-lemez, mely várhatóan valamikor tavasszal jelenhet meg, ez pedig a turnéval kapcsolatos találgatásokat is felerősítette. Sokan – köztük mi is – arra számítottak, hogy jövőre már tényleg nagyszabású turnéval térnek vissza Damon Albarnék, a dátumok közt fesztiválokkal és arénakoncertekkel egyaránt. Tovább erősítette a reményeket az is, hogy szeptember elején újraaktivizálta magát a Gorillaz a közösségi oldalakon, és egy Reddit-felhasználó a weboldaluk forráskódjában már turnédátumokra utaló jeleket is talált. Ez utóbbi lehet valós, de sajnos fesztiválok nagy valószínűség szerint nem lesznek az időpontok között, legalábbis a brit Bestival fesztiváligazgatója, Rob da Bank a Twitteren egy esetleges Bestival-fellépés lehetőségére reagálva elárulta, hogy a Gorillaz nem tervez jövőre fesztiválfellépéseket.

Tehát az szinte biztos, hogy turnézni fog jövőre a zenekar, de ebből a fesztiválok – hacsak nem köti le valaki őket exkluzív fellépésre – ki fognak maradni, szóval ha szabadtéren nem is látjuk jövőre őket, talán a Sportarénába azért befuthatnak.

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

One thought on “A Gorillaz nem fesztiválozik 2017-ben

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s