fesztiválhír

Öt magyar fesztivál a UK Festival Awards jelöltjei közt – itt szavazhatsz!

Napvilágra kerültek a UK Festival Awards 2016-os jelöltjei, a Best Overseas Festival kategóriában öt magyar fesztivál is képviselteti magát.

A UK Festival Awards gyakorlatilag az atyja annak a European Festival Awardsnak, melyen minden szigetes fesztivál nyert már díjat, ám a brit anyarendezvényen ez a bravúr még egyetlen hazai fesztiválnak sem sikerült. Korábban csak a Sziget és a Reggae Camp próbálkozott, idén azonban előbbi mellett lehet már szavazni a B My Lake-re, a Balaton Soundra, a Campusra és a VOLT-ra is. Természetesen a legnagyobb esélye a Szigetnek van a győzelemre a magyarok közül, hiszen olyan, a britek által is nagy számban látogatott fesztiválokkal kell felvenni a versenyt, mint a spanyol Benicàssim, a portugál NOS Alive, a szerb Exit, a lengyel Open’er, a holland Pinkpop vagy a szintén spanyol Bilbao BBK Live.

Szavazni összesen tizenegy kategóriában lehet, a legfontosabb természetesen a Best Major Festival az Egyesült Királyság top fesztiváljaival, de olyan érdekességek is vannak, mint például a Best Toilets kategória. A szavazással részt vehetünk egyébként egy sorsoláson is, mellyel az összes győztes jövő évi fesztiválra nyerhetünk egy VIP bérletet. A győzteseket a közönségszavazásból továbbjutott legjobbakból szakmai zsűri fogja kiválasztani, a végső nyertesek nevét pedig november 28-án, a londoni díjátadón hirdetik majd ki.

UK Festival Awards 2016 szavazás >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Erdős Dénes / Fesztiválok Városa

Advertisements

2 thoughts on “Öt magyar fesztivál a UK Festival Awards jelöltjei közt – itt szavazhatsz!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s