fesztiválhír

Sziget 2017 – Íme a holnap induló diákakció részletei!

Ugyan a 2017-es Sziget Fesztiválra a jegyértékesítés első 25 órájában is lehetett már diákbérleteket vásárolni, a hagyományos diákakció csak október 7-én, 12 órakor indul. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb információkat.

Ezek változnak

A diákkedvezmény lebonyolításában több változás is lesz az előző évekhez képest, ezek a következők:

  • a 2017-es Szigetre csak 7 napos diákbérletet lehet vásárolni
  • csak online lehet fizetni
  • megszűnik az 5 napos fizetési határidő, csak azonnali fizetés lehetséges, mint bármelyik internetes vásárlásnál
Alapvető tudnivalók

A 2017-es Szigetre 52.990 Ft-ért lehet diákbérletet vásárolni május 31-ig, utána 5000 Ft-tal emelkedik a jegyár. Ez az ár tartalmazza az adminisztrációs és biztosítási díjat is.

  • Részvételi feltételek

A diákprogramban bárki részt vehet, aki betöltötte 11. életévét és Magyarországon kiállított, érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik vagy már nem diák, de részt vett a 2016-os diákprogramban. Utóbbi esetén ugyanazt az email címet kell megadni, mint tavaly.

A külföldön tanuló, magyar állampolgársággal rendelkező diákok is részt vehetnek az akcióban, amennyiben igényelnek Magyarországon kiállított diákigazolványt. Erről ITT található bővebb információ.

  • Kedvezmény

A részvételhez vagy egy már meglévő diákcsapathoz kell csatlakozni a csapatnév és a hozzá tartozó csapatkód ismeretében, vagy létre kell hozni egy sajátot. Utóbbi esetben a csapatvezető feladata gyűjteni a csapatába az embereket, 35 fő felett ezért jutalékjegy is jár. A diákkedvezményre minden csapattag jogosult.

A Fesztiválok Városa csapata a legnagyobb az országban, ide kattintva csatlakozhatsz hozzánk.

  • Jegyvásárlás és jegyátvétel

A diákbérletet online, bankkártyás fizetéssel lehet kifizetni, a jelentkező személyének, illetve a bankkártya tulajdonosának nem kell azonosnak lennie. A fizetés után emailben küldik ki a vouchert, amit kinyomtatva, a diákigazolvánnyal és a személyi igazolvánnyal egyetemben be kell majd mutatni a karszalag átvételénél, melyre 2017.08.06-án, 16 órától lesz lehetőség.

  • Biztosítás

A bérlet mellé automatikusan jár egy biztosítás is arra az esetre, ha valaki valamilyen rajta kívül álló, váratlan okból kifolyólag mégsem tud részt venni a fesztiválon. Erről részletesen a diákprogram hivatalos oldalán található információ.

  • ÁSZF

A 2017-es diákprogram általános szerződési feltételeit ide kattintva lehet elolvasni, ez a saját érdekében mindenki számára erősen ajánlott.

  • Helpdesk

A diákprogrammal kapcsolatban ezen az email címen: sziget@meex.hu, illetve ezen a telefonszámon lehet segítséget kérni: +36 70 935 5010.

A diákprogram hivatalos oldala >>>
A Fesztiválok Városa diákcsapata >>> 

Szöveg: Fesztiválok Városa
Forrás: Meex.hu
Nyitókép: Bedő Dániel / Fesztiválok Városa

2 thoughts on “Sziget 2017 – Íme a holnap induló diákakció részletei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s