concert · programajánló

Punk’N’Folk Halloween az S8-ban!

Október 30-án igazi halloween-party várható az S8 Underground Club mindkét termében! A hangulatot zenei változatosságot hat különböző punk és folk vonalon mozgó zenekar biztosítja.

2016_10_30_s8_punk_n_folk-halloween

A különleges hangzásvilágú, népi hangszereket is alkalmazó Highland Bastards így mesél magáról: „Zenekarunk ír folk-punk nótákat játszik. Korábban Jameson’s Pub néven találkozhattatok velünk, mely zenekar működése alatt számos élményben és hatalmas buliban volt részünk. Most régi-új tagokkal kiegészülve, megújulva indítjuk útjára a Highland Bastards zenekart, hogy még folkosabb, még punkosabb és még részegebb estéket szerezzünk mindenkinek, aki szereti az ilyesmit! „

A Sniffin Glue Magyarország leghitelesebb Ramones cover bandája. Csak vegytiszta, kőkemény Rock and Roll és punk egy négytagú zenekar előadásában. Ramones minden mennyiségben, a buli garantált!

A Continental igazi rock n roll banda egyenesen Amerikából. Zenéjük hordoz magában némi punkos crossovert hiszen zenéjükre hatott a punk n roll Street Dogs, a The Thossers, a The Business és még sokan mások a stílusban. Az igazi táncolós, ugrálós, pogózós, fergeteges punk-rock stílus kedvelőinek kötelező! Érdekesség, hogy velük színpadra lép Rick Barton (ex)Dropkick Murphys is.

A BLACK teremben a fenti hárommal karöltve lesz egy negyedik fellépő is, ami nem más, mint a négy tagú, női énekessel rendelkező punk-rock banda, a Bullet Ants. A csapat 2014 óta zenél együtt, zenéjükre fő hatással (mind stílusban és mind feldolgozások szempontjából) a Sex Pistols volt, így ez a feeling velük érkezik az este.

A bulinak itt nem lesz vége, ugyanis párhuzamosan a RED teremben is egymást követik a jobbnál jobb fellépők. Elsőként a The Jet Buzz néven futó trió áll színpadra, amely gyors, mocskos, garage punk feldolgozásokat hoz magával.

Őket a deszkákon a hardcore-ska-punk crover műfajokban alkotó, négy tagot számláló hazai magyar csapat, a Hisztéria követi. A zenekar 1989-ben alapult, azóta számos koncerten, dal, illetve kislemez kiadáson vannak túl, és máig sem fújtak pihenőt.

  • Időpont: 2016. október 30. (vasárnap)
  • Helyszín: S8 Underground Club, Kerepesi út  26., kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.00
  • Program: Highland Bastards, Continental, Bullet Ants, Sniffin Glue, The Jet Buzz, Hisztéria
  • Belépő: 800 Ft

 

Sajtóanyag: MusicON 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s