klubkoncertek · klubok

Triplázik az Amorf Ördögök az A38 Hajón

Két telt ház után közeledik a harmadik! Mivel a november 11-i és november 12-i koncertekre már minden jegy elkelt, ezért november 10-én, csütörtök este is feltárul az Amorf Ördögök világa. A csütörtöki koncert után a bulizni vágyókat Erik Sumo (Tövisházi Ambrus) és Simon Iddol (a zenekar régi barátja, nemzetközi mashup-püspök) fogja lemezeivel maradásra és táncolásra bírni. Különlegességként a koncert(ek) előtt egy héttel jelenik meg egy Amorf Ördögök-demókat, próba- és koncertfelvételeket tartalmazó kilenclemezes (!) ritkasággyűjtemény.

Tavaly tavasszal nyolcéves téli álmából ébredt meg az első magyar kacatpop-zenekar, az Amorf Ördögök – az A38 Hajó gyomrát töltötték meg egymást követő három estén. Az Amorf Ördögöket Tövisházi Ambrus zeneszerző és Tariska Szabolcs szövegíró eredetileg a kilencvenes évek közepén alapították, viszont a végleges felállást Péterfy Bori belépésével alakult ki az ezredfordulón. Az operettek, sanzonok, és az ezredfordulós hangmintázós, játékos elektronika világában otthonosan mozgó csapat idén novemberben újra visszatér az A38 Hajóra: ezúttal a 2000 őszén megjelent Betyár a Holdon című lemezüket fogják három egymást követő estén előadni. A koncert apropóját adja az a kilenc albumból álló gyűjtemény is, amely a régi Amorf Ördögök-demókat, otthon készült lemezeket és koncertfelvételeket tartalmazza, és amely november 2-án kerül ki a digitális zeneáruházakba.

Belépés a koncertrekre – az egykori ikonikus album borítója okán – csakis bajuszban! A bajusszal nem rendelkező belépők és a hölgyek a bejáratnál kaphatnak egy bajuszt.

Jegyelővétel >>> 

Sajtóanyag: A38 Hajó

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s