turnék · zenekarok

Guns N’ Roses-, U2-, Bon Jovi- és Metallica-koncert is lehet jövőre Ausztriában

Korábban az osztrák oe24.at nevű oldalra hivatkozva már írtunk arról, hogy jövőre Bécsben koncertezhet a The Rolling Stones, de nemrég a sógorok legnagyobb hírportálja újabb nagy nevek érkezését is előrevetítette, többek közt a Guns N’ Roses, a U2, Robbie Williams és a Metallica 2017-es ausztriai koncertjéről is tudni vélnek.

Természetesen a híreket érdemes fenntartásokkal kezelni, de több előadónál már pontos helyszín is szerepel a felsorolásban, noha a dátumoknak még híján vagyunk. Az oldal szerint a Guns N’ Roses és Robbie Williams a bécsi Ernst Happel Stadionban léphet majd színpadra, míg a U2 és a Metallica a szintén bécsi Stadthalléban játszhat. A Bon Jovi kivétel, velük kapcsolatban egyelőre csak annyit adtak meg, hogy Bécsben kerülhet sor a koncertre. A dologban annyi fogódzó van azért, hogy a Metallica korábbi sajtóközleménye szerint csak év végén érkeznek az első európai dátumok, tehát télen kerülhet sor a bécsi koncertre is, így logikus a Stadthalle, mint helyszín.

Mivel az említett koncertek még nem hivatalosak, egyelőre a hazai fellépéseket illető esélylatolgatásba nem mennénk bele, de reménykedni azért talán már el lehet kezdeni.

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s