fesztiválhír · programajánló

Snowattack 2017 – Egy évtizednyi havas élvezet

2017. január 28. és február 4. között igazi kerek jubileumot ülhetünk a francia Les Orres lankáin, hiszen a hazai szervezésű Snowattack már 10. éve gyúrja össze a síelés élményét a fesztiválozáséval, a sport- és buliprogramok tömege mellett olyan fellépőkkel körítve, mint Borgore, James Zabiela, a Punnany Massif és még nagyon sokan mások! 

sna2017_fdg_a1_594x841

A Meex sílécen és snowboardon érlelt rutinja, kiadós mennyiségű hó és persze egy csokornyi hangzatos fellépő, amivel a Snowattack már jó ideje meggyőzően érvel egy baromi ütős téli kiruccanás, gondelhagyás mellett.

Az egy évtizeddel évvel ezelőtt kipattant party-sítábor ötletből azóta már persze olajozott gépezet lett, és a magyar közönség igen lelkesen veszi is a lapot – elvégre tudjuk mi a jó nekünk – és azóta bizony ezerszámra neveznek be a napközbeni sielés, snowboardozás és az éjjeli bulizás igen erős párosára.

Azért buli ide vagy oda, mégiscsak a sport a főszereplő, így nem csoda, hogy a laza, kötetlen ride mellé versenyeket is odakanyarintottak a szervezők, illetőleg az extrémben utazó ínyenceknek külön csemegék is akadnak majd, ahol kezdőktől a profikig mindenki csiszolhatja trükkjeit.

Snowattack 2017  fellépők:

@ Radio 1 Aréna: Borgore, James Zabiela, Punnany Massif, Belga, Cloud 9+, Dj Juhász Laci, Stereo Palma, Edo Denova, Jumodaddy, Animal Cannibals, Drop The Cheese, Neccparty, Marchello, ESD, … teljes Snowattack 2017 fellépősor erre >>> 

sna2016_160202_day-107

Bikinis lecsúszás >>>
Snowattack 2017 sport- és off-programok

A sportprogramok – fesztiválkupa, Ollie Jam, hegyre futás és persze sí és snowboard kifulladásig – mellett kiadós nappali és esti off-programsort is kapunk, mint például a Crazy Race, beer pong, hóemberépítő verseny, fáklyás lecsúszás, póker vagy karaoke. Ezekről bővebben itt találtok infókat >>>

De  szavak helyett íme a 2016-os aftermovie, hogy tudjátok, mit nem hagyhattok ki 2017-ben! (Jegyárak, jegyelővétel és szállásfoglalás a videó alatti linken)

Snowattack 2017 árak és foglalás >>>

A Snowattack 2017 és a Glamour magazin különleges kedvezménnyel várja a lányok jelentkezését, a részletekért kattintsatok ide >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s