fesztiválhír

Nova Rock 2017 – Nem lesznek napijegyek

Pénteken emelkednek a 2017-es Nova Rock fesztivál jegyárai, ennek kapcsán tettek közzé egy emlékeztetőt ma a szervezők, melyben egy érdekes infó is megbújt.

Nevezetesen arról van szó, hogy nem terveznek jövőre napijegyeket, szeretnék ha a közönség inkább a bérletvásárlásra fókuszálna, ugyanakkor nem vetik el a lehetőségét, hogy kevéssel a fesztivál előtt kibocsássanak néhány napijegyet, de csak még az eddiginél is korlátozottabb számban.

Ezzel jóval több bevételre tehetnek szert a jegyeladásból, amire szükségük is van, hogy tudják finanszírozni a fesztivál történetének egyik legerősebb line-upját, melyben már szerepel többek közt a System of a Down, a Linkin Park, a Green Day, a Blink-182, a Prophets Of Rage, a Rancid és a The Dillinger Escape Plan is.

A jegyárforduló egészen pontosan november 11-én, 11:11-kor lesz esedékes, addig legolcsóbban 159,90 euróért válthatunk négynapos bérletet, mely tartalmazza az alap kempinget és a parkolást is. Sajnos a következő kör árait nem hozták nyilvánosságra, de annyi biztos, hogy érdemes még most lecsapni a jegyekre.

A teljes eddigi névsor:

novarock2017

Nova Rock 2017 jegyelővétel >>> 

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Nova Rock

Advertisements

One thought on “Nova Rock 2017 – Nem lesznek napijegyek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s