festivals

A Foo Fighters Lengyelországban is!

A Radiohead után megvan az Open’er Festival második headlinere is, lengyel barátaink igencsak belehúztak, hiszen egy másik itthon is sokunk által áhított bandával erősítettek tovább, jövőre a Foo Fighters is fellép Gdyniában!

Korábban az amerikai csapatot már a portugál NOS Alive-ra, illetve ma a spanyol Mad Cool-ra is bejelentették, és várhatóak még további fesztiváldátumok is, ám az a pletyka járja, hogy mindössze két hetet töltenek majd Európában Dave Grohlék, így sajnos nagyon nagy rá az esély, hogy idén is kiesünk a szórásból. A VOLT lehetne reális opció, de sajnos a Linkin Park mellé nem fér bele még egy ilyen árkategóriájú zenekar még az áremelés mellett sem, utólag pedig természetesen már nem lehet módosítani az árakon.

Az Open’er Festival Varsóban indult 2002-ben, 2006-ban aztán a Balti-tenger partjára költöztették a Gdynia melletti Kosakowo reptérre. Azóta Európa egyik legelismertebb zenei fesztiváljává nőtte ki magát, a Szigethez hasonlóan kétszer választották már győztesnek a European Festival Awardson a ‘Best Major Festival’ kategóriában. A fesztivál mellett érdemes időt szánni a városnézésre is, a modern Gdyniától mindössze félórányi autóút Gdańsk óvárosa, erre akár egy plusz napot is ajánlott betervezni.

Open’er 2017 jegyelővétel >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

2 thoughts on “A Foo Fighters Lengyelországban is!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s