fesztiválhír · programajánló

Total Dance Festival 2016 – Egy hét múlva rajt!

November 19-én ismét indul a Total Dance Festival, ahol kizárólag a ’80-as és ’90-es évek legjobb külföldi és hazai slágereire bulizhat a közönség. Magyarországon először ad majd élő koncertet Nana, de a Vengaboys és Dr. Alban is színpadra lép a Hungexpon. Felcsendül a Kicsi gesztenye, a lesben áll egy cápa is, és a Desperado, az Animal Cannibals és Sipos F. Tamás legismertebb dalai.

total_dance_festival

A Total Dance Festival nemcsak azért különleges, mert a közönség minden dalt kívülről fúj, de az előadókat is mindenki ismeri, a slágerek pedig könnyen énekelhetők és táncolhatók. A rendezvény egy régi-új életérzést ígér: a sokak számára nosztalgikus slágereket ugyanis a legmodernebb technikával, komplex audiovizuális élményként tálalják majd a szervezők.

A zenei felhozatalból kortól függetlenül mindenki talál egy kedvencet, még akkor is, ha nem meri bevallani, hogy az épp a TNT Bolond aki sír, vagy az Ámokfutók Meghalok egy csókodért című dala. A ’90-es évek legnagyobb hazai slágereit az UFO, Sipos F. Tamás, Desperado, és az Animal Cannibals hozza el, míg a külföldi listavezetők közül a Vengaboys, Dr. Alban, Dj Sash, és a Rythm of the night című slágeréről híres Corona lesz ott az idei Total Dance Festivalon.

A Thomas Anders szeptemberi koncertjéért is felelős csapat ráadásul idén további elemekkel bővíti a tíz órás koncertshow-t: a látványos színpadi technikát nemcsak táncosokkal és artistákkal színesítik,  de a háttérben a korszak kultuszfilmjeinek  legemlékezetesebb jeleneteit is levetítik majd.

További információ: www.tdf.hu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s