fesztiválhír

Alice Cooper a jubileumi FEZEN 2017 első neve!

A jövőre 20. jubileumát ülő FEZEN ‘személyében’ egy újabb hazai fesztivál kezdte el kiteregetni a jövő évi lapjait, az évfordulóhoz passzosan pedig egyből egy markáns névvel, Alice Cooperrel indul a fesztivál 2017-es névsorolvasása, a shock rock legendája augusztus 3-án érkezik majd Székesfehérvárra!

A szervezők szavai:

Nem kell bemutatni a 2017-es FEZEN első fellépőjét, Alice Cooper valódi ikon a rockzenében. A Poison, a Shool’s out vagy a No More Mr. Nice Guy műfajfüggetlen ismert slágerek világszerte. Több, mint 40 éves pályafutása alatt közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött 20 év után a jubileumi 20 éves FEZEN fesztiválon tér vissza a magyar közönséghez, augusztus 3-án.

1997-ben még Fehérvári Zenei Napokként, egy cirkuszi sátorral indult a fesztivál, idén pedig a több mint 100 fellépő, köztük közel 20 külföldi sztárzenekar már közel 40.000 látogatót csábított Székesfehérvárra. 2017-ben szintén dupla nagyszínpaddal, külföldi és hazai sztárokkal várja a fesztiválozókat augusztus 2. és 5. között.

A FEZEN 2017-re egyébként már javában pörög a jegyelővétel. Az első körben 11990 Ft-ot kóstálnak a bérletek, de diákként még kedvezményesebben, 10990 Ft-ért kaparinthatjátok meg őket.

FEZEN 2017 jegyelővétel >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

6 thoughts on “Alice Cooper a jubileumi FEZEN 2017 első neve!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s