fesztiválhír

Alterába 2017 – Első fellépők és nagyon baráti jegyárak!

Idén is az Alterába Fesztivál érdemli az egyik legszorgalmasabb fesztiválnak járó elismerést, ugyanis már a november első felében kapunk egy jó adag fellépőt, a teljes jegyárpalettával egyetemben, hogy minél előbb be tudjuk tervezni a a kedvenc körmendi nyaralásunk és persze bulink 2017. július 22. és 16. között!

altepici_mont

Fellép tehát többek közt a Halott Pénz,Vad Fruttik, 30Y, Ismerős Arcok, Ossian, Magashegyi Underground, PUF, Sziámi AndFriend’s, PASO, Péterfy Bori, Mátyás Attila Band, Aurora, Moby Dick, Anna and the Barbies, Bagossy Brothers, Firkin, Ed Philips and the Memhis Patrol, Soulwave, Apey and the Pea, Tökéletes Helyettesek, Hollywood Rose, Action, Diggiman Live és Fatal Error 

Amint látható, a szervezők tartják az ígéretet, így 2017-ben újra lesz rock nap a keményebb zene kedvelőinek! A kis színpadon Magyarország legnagyobb Rockbulijának felelőse Rockisten Golyó, akinek a méltán népszerű alterfelelős Johnny segíti a legjobb dalokkal hajnalig mulattatni a fesztiválozókat. Így minden este hallható U2, Radiohead, Iggy Pop és számos külföldi előadó is a hazai legnagyobbak mellett.

A facebook oldalánfacebook oldalán a fesztivál 2017-ben is indít feltörekvő zenekaroknak szavazós versenyt, ami alapján 11 zenekar biztosan felléphet az „Ország legnagyobb kerti partiján”!

berletakcio

Az 5 napos bérletekhez azok, akik már legalább négyszer vettek bérletet, egy hűség akció keretében, november 28 és 30-a közt 9.000.- Forintért juthatnak most az 5 napos 2017-es bérlethez! Természetesen a 10.000.- Forintos akciós bérletek is megmaradnak, melyek december 1-től érhetők el a www.alterabafesztival.hu oldalon feltüntetett módon és a TIXA.HU-n

A normál bérlet ár is baráti, az 5 napra kedvezmény nélkül 12.500.- Forint lesz. Ahogy mindig, a napijegyeket a helyszínen lehet csak megvásárolni, 3.800-4.000.- Forintos árakon.

A szervezők nagy meglepetéssel és egyedi ajándékokkal is készülnek, valamint a leggyorsabb bérletvásárlókat is külön ajándékkal lepik meg!


Bevezető: Fesztiválok Városa

Sajtóanyag: Alterába Fesztivál

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s