concert

Beri Ary és a Pillangók a Dürer Kertben

Hamarosan 30 éve, hogy megalakult a Beri Ary és a Pillangók. A kultikus zenekar a nagy érdeklődésre való tekintettel december 2-án nosztalgikus estet ad, hogy megünnepelje az évfordulót a közönséggel együtt. Az emlékesten már megszületett, valamint akkoriban időhiány vagy érdektelenség miatt elfeledett, bennrekedt szerzeményeket szednek majd elő a repertoárból.

beri-ary-plakat

Berencsi Attila, azaz Beri Ary 1967-ben született Ózdon, ott is nevelkedett kamaszkoráig. Gyermekkora óta rajzolt, csellózott, húszas éveire igazi polihisztorrá vált: zenét szerzett, szöveget írt, festett, és keresett színész volt, aki egyik pillanatról a másikra országos tinisztárrá vált a Szerelem első vérig című filmmel Füge szerepében. Nem sokkal később komoly, drámai szerepek is megtalálták, így 1989-ben elnyerte a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat, a Túsztörténet című filmben nyújtott alakításáért.

Az egyre nagyobb mértékű rajongás miatt a Szerelem utolsó vérig film után végleg visszavonult a nyilvánosságtól. Egészen néhány évig ezelőtti időkig, amikor a festés mellett újra elkezdett aktívan foglalkozni a zenével, új projekteket is alapítva. Ennek köszönhető az is, hogy akkoriban népszerű zenekarával és elismert dalaival újra színpadra áll. A próbákat nyár elején kezdték, hogy méltó módon térhessenek vissza egy igazán nagy színpadra közönségük elé.

  • Időpont: 2016. december 2. 21.00
  • Helyszín: Dürer Kert (XIV., Ajtósi Dürer sor 19-21.), nagyterem
  • Fellépő: Beri Ary és a Pillangók
  • Jegyárak: 2500 / 3400 Ft
Online jegyelővétel >>>
Személyes jegyelővétel:
  • One Ticket, 1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.
  • Dürer Kert, nyitvatartási időben, naponta 17:00-től

Sajtóanyag: Dürer Kert

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s