klubkoncertek · klubok

OG Maco január végén az A38 Hajón!

2015 egyik legnagyobb rap/hiphop bombáját az atlantai OG Maco dobta le: a U Guessed It harsány, minimálzongorás trapje 50 milliós nézettségig kúszott a YouTube-on. Az összes trendvadász oldal az év legnagyobb ígéretei közé sorolta a rappert, aki azóta is első lemezét hegeszti többek között Diplóval, 2 Chainzzel és a Migosszal, de közben durván turnézik. A jövő év elején például Európába ruccan át, és többek között az A38 Hajón is tart egy súlyosnak ígérkező klubkoncertet.

Atlantát már jó húsz éve az USA “harmadik partjaként” emlegetik: amióta az Outkast utat tört magának, minimum öt-tízévente indul egy nagy hullám. A legfrissebb éppen két éve, amikor a legkomolyabb atlantai producerarcok összerakták a Quality Control nevű underground hiphopkiadót.

A Quality COntrol egyik legnagyobb felfutó zenésze a “fekete punkrock-sztár”, az első slégerével azonnal hatalmasat arató OG Maco. A huszonöt éves fiatalember máris a legkeresettebb underground rap/trap-arc, pedig még igazi nagylemeze sincs. Eddig mixtape-ekkel bombázta közönségét, no meg a U Guessed Ittel, ezzel a nyers, minimálzongora-samplinges, agresszíven rappelős trap-darabbal, ami egy csapásra underground szupersztárstátuszba katapultálta OG Macót.

Nem csoda, hogy azóta már együtt dolgozott ‒ ki mással, mint ‒ Diplóval, de duettezett 2 Chainzzel vagy a szintén a Quality Controlhoz tartozó Migos traptrióval is. A kortárs trap egyik legnagyobb ígérete, egyenesen Atlantából, az A38 Hajón!

OG Maco @ A38 Hajó jegyelővétel >>>

Sajtóanyag: A38 Hajó

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s