concert

Adele dupla Wembley-koncerttel zárja turnéját – tíz évre

Közel egy éve jelent meg Adele 25 című albuma, mellyel rekordot rekordra halmozott, majd pedig 2011 után újra világkörüli turnéra indult. Az elmúlt tíz hónapban összesen 107 koncertet adott, és bár még az ausztrál, illetve az új-zélandi etap hátravan, az énekesnő ma bejelentette, hogy jövőre a Wembley Stadionban dupla koncerttel zárja majd a turnét.

A rajongók számára azért is lesz különösen fontos ez a két dátum, mert elég valószínű, hogy Adele finoman szólva sem mostanában fog újra színpadra állni. Egyébként sem turnézott sűrűn, de mióta 2012-ben megszületett kisfia, többször is hangoztatta, hogy számára ő az első és miatta a koncertezést is hajlandó feladni, hogy mellette lehessen. Egyes források szerint Adele akár tíz évet is kihagyhat, így aki belátható időn belül élőben is szeretné látni őt, annak jó ideig a két londoni koncert lesz az utolsó esélye.

Az első koncert június 29-én lesz a Wembley-ben, míg a második július 1-jén, mindkét alkalomra november 30-án, 11 órakor indul majd a jegyelővétel. További részletek Adele hivatalos weboldalán.

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Joern Pollex / Getty Images

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s