festivals

Open’er 2017 – James Blake is a lengyeleknél!

Ismét klasszul alakul a gdyniai Open’er Festival programja, a korábban bejelentett Radiohead, Foo Fighters, Prophets Of Rage, G-Eazy négyes mellé ma James Blake is csatlakozott!

A 2014-ben nálunk is megfordult post-dubstep, downtempo énekes-dalszerző felbukkanása nem váratlan, hiszen idén májusban remek új albummal rukkolt elő, sőt már a nyáron elkezdett turnézni. A lengyel Open’er egyébként nem az első 2017-es nyári dátuma, korábban ma már a milánói I-Days Festivalra is bejelentették, ahol a Radioheaddel egy napon fog színpadra lépni, csakúgy mint az Open’eren.

Az Open’er Festival Varsóban indult 2002-ben, 2006-ban aztán a Balti-tenger partjára költöztették a Gdynia melletti Kosakowo reptérre. Azóta Európa egyik legelismertebb zenei fesztiváljává nőtte ki magát, a Szigethez hasonlóan kétszer választották már győztesnek a European Festival Awardson a ‘Best Major Festival’ kategóriában. A fesztivál mellett érdemes időt szánni a városnézésre is, a modern Gdyniától mindössze félórányi autóút Gdańsk óvárosa, erre akár egy plusz napot is ajánlott betervezni.

Open’er 2017 jegyelővétel >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

2 thoughts on “Open’er 2017 – James Blake is a lengyeleknél!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s