concert

Ismét Semmi Konferenciát tart a Kiscsillag zenekar december 1-jén és 2-án, ezúttal a MOM Kulturális Központban

A Lovasi András és Földes Eszter közös darabjából született koncertszínház az elmúlt években nagy sikerrel futott Idáig tudom a történetet című zenés est folytatása. Az Erkel Színházban teltház előtt debütált Semmi Konferencia április óta egyetlen alkalommal, júniusban Pécsett a POSZT keretén belül volt látható, most pedig visszatérnek két este erejéig a MOM Kulturáis Központba.

Az egyedülálló produkció amellett, hogy nagy számban vonultat fel egy színpadon a hazai zenei életből ismert frontembereket, a műfaji határokat feszegetve ötvözi a színház és az élő koncertek világát. Az “alkalmi társulat” egy egész estés artrock darabbal kutatja a “Semmit”, miközben újabb Kiscsillag dalokat és Peti, a kisfiú történetét ismerheti meg a közönség. A főszerepekben Lovasi András, Leskovics Gábor és Péterfy Bori látható, de mellettük feltűnik a deszkákon Falusi Mariann, Pásztor Anna/Németh Juci, Likó Marcell, Varga Livius és Busa Pista, sőt a rendező, Földes Eszter is vállalt egy szerepet előadóként a Konferencián:

Az előadás részben korábbi Kiscsillag dalokra épül, mint például az alapötletet adó Menetszél, de emellett több olyan új szerzemény is elhangzik benne, mely a 2017 elején megjelenő, legújabb Kiscsillag kiadványon fog szerepelni. Ilyen többek között a Szomszéd kisfiú is, melyhez a zenekar egy werk-klipet is bemutatott, amivel a darab előkészületeibe, illetve magába az előadásba leshetnek bele a nézők:

Jegyek korlátozott számban a december 1-i és 2-i előadásokra ITT kaphatók.

Sajtóanyag: MMM Booking

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s