festivals

Strand 2017 – John Newman visszatér!

A Strand Fesztivál szervezőinek ígérete szerint mától december 24-ig – az early bird jegyidőszak végéig – minden nap bejelentenek egy 2017-es fellépőt, az első név pedig már meg is van, aki nem más, mint John Newman, aki második alkalommal érkezik majd Zamárdiba.

A páratlan hanggal megáldott, a világhírnév küszöbén álló, a magyar közönség előtt már többször nagy sikerrel bizonyító John Newmant ezúttal a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös rendezvényén, a STRAND Fesztiválon láthatják a hazai rajongók. A 26 éves angol dalszerző-énekes hangját 2012 májusában ismerte meg az egész világ a Rudimental drum’n’bass himnuszán, a Feel the Love-on keresztül, a bemutatkozó lemezét felvezető Love Me Again pedig végigtarolta a slágerlistákat. A hatalmas kritikai sikert arató Trouble után tavaly októberben jelent meg második nagylemeze, a Revolve. De nincs megállás, a júliusban megjelent Olé már a következő album előfutára volt, bár pontosabb megjelenésről még nincs infó, de reméljük, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében jelentkező STRAND Fesztiválon már sok-sok új dalt is hallhatunk a klasszikusok mellett.

A jegyelővétel szintén ma indul, egészen pontosan délben, a kezdő bérletár 18 ezer forint lesz, a részletes jegyinfókat ide kattintva lehet meglelni.

Strand 2017 jegyelővétel >>>

Bevezető: Fesztiválok Városa
Sajtóanyag: Strand Fesztivál

Advertisements

4 thoughts on “Strand 2017 – John Newman visszatér!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s