festivals

Summerjam 2017 – Dub FX, Patrice és Protoje a német reggae fesztiválon!

A jövőre már 32. alkalommal érkező Summerjam, Németország legnagyobb reggae fesztiválja is tálalta első kóstolóját a 2017-es menüből, kapásból közel húsz nevet bemutatva!

A kölni Fühlinger See mellé jövőre június 30. és július 2. közt visszatérő fesztivál az első bejelentésben is folytatta hagyományait, azaz hiába elsősorban reggae fesztiválról van szó, nem zárkóznak teljesen műfaji keretek közé, így a roots reggae, ska, dancehall mellett számos olyan stílusból is válogattak, amik ugyan nem állnak távol a jamaicai gyökerű zenéktől, de egészen más irányból közelítik meg azokat. Így kerülhetett a programba például Dub Fx, Patrice, Alpha Blondy, az Irie Révoltés, a Systema Solar, a Dubioza Kolektiv, illetve Xavier Rudd is.

Persze, aki vegytiszta jamaicai ritmusokat szeretne csak hallgatni, az sem szólhat egy szót sem, hiszen a legendafaktort képviselő Toots & The Maytals és a The Skatalites mellett Protoje, Jah9, Kabaka Pyramid, valamint a Danakil is már biztosan tiszteletét teszi a patinás fesztiválon, melyre az early bird bérletet 105 € ellenében zsebelhetjük be.

summerjam2017-line-up

Summerjam 2017 jegyelővétel és további infók >>> 

Szöveg: Fesztiválok Városa
Forrás: Reggaeville
Nyitókép: Summerjam Festival

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s