fesztiválhír · gasztro · programajánló

Idén is Street Food Éjszakája!

A budapesti street food szféra harmadik alkalommal is összefog, hogy megmutassa a nagyközönség számára, milyen sokrétű, mennyire zseniális, milyen közel van, és mennyire finom ez a műfaj. December 8-án, csütörtökön, 18:00-tól újra itt a Street Food Éjszakája, ahol a többi “A … Éjszakája” típusú rendezvények tematikájának megfelelően saját üzlethelyiségükben várják majd a street food bárok és éttermek az érdeklődőket, és mindegyikük 20-50% közötti árkedvezménnyel és különleges, adventi menüvel készül erre az estére.

streetfood_ejszakaja_2016

Már most nagy az érdeklődés, az eseményben több mint 7 ezer street food rajongó gyűlt össze és már most több ezren böngészik a flyerz.hu street food adatbázisát, melyben az összes, a Street Food Éjszakájához csatlakozott hely megtalálható adataikkal, leírásukkal, az adott kedvezmények mértékével és különleges adventi menüjükkel együtt. Érdemes előre megtervezni a csütörtöki street food útvonalat, hogy minden ízletes falatra jusson idő és hely a hasunkban!

A budapesti street food népszerű hulláma egyre több olyan helyet mutat fel, melyeknek itt az ideje, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Kiemelkedő kuriózumnak számít például a Budapest Barbecue Company, mely az eredeti amerikai barbecue közösség életérzését és profizmusát hozta el Budapestre. Vagy a Gringos Amigos, amely a tex-mex vonalat képviseli magas fokon, aminek egyedi hangulatú casual fast food étterme magával ragadja a mexikói konyha szerelmeseit. A Raqlap, Budapest első gasztro & street bárja a főváros legkisebb fesztiváljaként aposztrofálja magát – itt több street food remekkel is találkozhatunk, többek között pulled pork szendvicscsodákkal és több mint százféle fröccsvariációval.

A III. Street Food Éjszakája egy kicsit más lesz, mint eddig, hiszen Budapest határait elhagyva Szegeden is csatlakoznak az eseményhez street food-ot kínáló vendéglátóhelyek. Velük együtt több mint 60 helyen várják a street food bárok a műfaj szerelmeseit, melyek pontos listája az adventi menü kínálattal és a kedvezményekkel együtt a http://www.flyerz.hu-n tekinthető meg.

Sajtóanyag: Flyerz Média
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s