festivals

Secret Solstice 2017 – Foo Fighters és The Prodigy Izlandon!

Európa egyik legkülönlegesebb fesztiválja, az izlandi Secret Solstice Festival is bejelentette első fellépőit, köztük a Foo Fighters-szel és a The Prodigy-vel.

A jövőre negyedik alkalommal érkező fesztivál fő helyszíne Reykjavík, de a szervezők jó érzékkel használják ki Izland természeti adottságait, beleértve a vulkanizmust, a gleccsereket és az Egyenlítőtől való távolságot is. Mivel a Secret Solstice-t mindig a nyári napfordulóhoz közeli időpontban rendezik – 2017-ben június 16. és 18. között -, gyakorlatilag négy napon folyamatosan világosban lehet bulizni, ami ugyan elég húzósnak hangzik, de egészen biztosan életre szóló élmény.

A Secret Solstice alapvetően jó részt elektronikus stílusokkal tölti fel programját, de mindig akad a line-upban néhány nagyon komoly rock és/vagy metál név is, jövőre a Foo Fighters ígérkezik a legnagyobb ilyen fogásuknak. Mellettük a The Prodigy-t sem kell már senkinek sem bemutatni, ahogy Dubfire, a Foreign Beggars, Richard Ashcroft, a Kiasmos és Dusky neve is ismerős lehet sokaknak. A már ismert előadók mellett a szervezők több stílusban is lehetőséget adnak a helyi feltörekvőknek, közülük szerintünk Soffía Björgre mindenképpen érdemes lesz figyelni a jövőben.

Aki esetleg kedvet kapott a bulizáshoz az északi sarkkör közelében, az szállással együtt 313 €-ért zsebelheti be bérletét, ide kattintva.

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Ross Silcocks / Secret Solstice Festival

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s