concert · programajánló

Jónás Vera Experiment szülinap a Trafóban

Külföldi fellépés Európa legnagyobb showcase fesztiválján, az Eurosonic-Norderslaag-on Groningenben, előzenekar a Skye&Ross from Morcheeba előtt, készülő remixlemez, HBO-sorozat főcímzene – van mit ünnepelni. Különleges látványelemekkel és interaktív show-val készül a Jónás Vera Experiment ötödik születésnapjára, a két ünnep közötti koncertjére a Trafóban.

jonas_vera_exp

Nem panaszkodhat a Jónás Vera Experiment, ami az elmúlt öt évre való vissza- és előretekintést illeti. A Trafós ünneplésüknek ugyanis nemcsak az évforduló ad apropót, mellette még jócskán akadnak hírek, melyek okot adnak a közös ünneplésre.

Immár hivatalos információ, hogy a zenekar 2017-ben az Eurosonic showcase fesztiválon is bemutatkozhat, amelyre rajtuk kívül még két magyar zenekarnak lesz lehetősége. A külföldi szereplést egy izgalmas itthoni fellépés előzi meg: a Skye & Ross from Morcheeba előtt ugyanis szintén Jónás Vera és zenekara indította az estét november 27-én a Dürer kertben. Mindeközben egy remixlemezen is dolgoznak, melyen rengeteg hazai tehetséggel kooperálva lesznek újraértelmezve friss és régebbi dalok. S a valódi ünneplés még csak ezután jön, hiszen december 28-án a Trafóban, intim közelségből, együtt tekinthetünk vissza a zenekar eddigi kalandjaira.

A szülinapi koncertre különleges látvánnyal készül a zenekar. Persze a legjobb, ha – szülinap lévén – a meglepetés teljes, ezért részleteket nem is árulunk el. Meglepő showra számíthatunk, ahol maximálisan kihasználják majd a színházi teret. A Trafó meghitt, ugyanakkor progresszív helyszín, ami lehetővé teszi, hogy valóban közel kerülhessen a közönség az előadókhoz. Az eseményhez a zenekar korábbi oszlopos tagja, Dés András is csatlakozik, vendégként.

  • Ének, gitár, elektronika: Jónás Vera
  • Nagybőgő, basszusgitár: Csizmás András
  • Dob, ütőhangszerek: G. Szabó Hunor
  • Gitár: Fenyvesi Márton
  • Vendég: DÉS András – ütőhangszerek

Sajtóanyag: Launching Gagarin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s