klubkoncertek · klubok

Random Trip To 2017 – A38 szilveszter

Két koncert, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, de előtte még gyorsan mulatnának egyet. Azoknak, akik egy hajón koccintanának. És nem utolsósorban azoknak, akik nem szeretnek rohangálni, viszont különleges környezetben költenének el egy igazán nagyvonalú szilveszteri vacsorát, és az egész estét a Random Trip zenei forgatagában és koncertenként változó vendégművészeivel töltenék. Random Trip to 2017 – Budapest leglazább élőzenés klubestjének szilveszteri különkiadása, teljesen testre szabható formában, az A38 Hajón.

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár ötéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél.

Random Trip to 2017 – I. felvonás, 20-22 óráig

2016. december 31., szombat 20-22h. A vacsora 18 órakor kezdődik.

Belépő elővételben: 3500 Ft, vacsorával: 14 000 Ft. A Bemelegítő bulira megváltott jegyek 22 óráig érvényesek, a következő koncertre nem lehet bemenni velük!

Jegyvásárlás

Azoknak, akik otthon koccintanának, de előtte még mulatnának egyet. Azoknak, akik nem akarnak lemaradni Áder János ünnepi beszédéről. Azoknak, akik éjfél előtt ágyba bújnának. Azoknak, akik másnap a munka frontján állnak helyt. Azoknak, akik a Random Trippel indítanák a szilveszteri bulit.

A vacsora (18 órától az étteremben) | Üdvözlőital: gyöngyöző bor, kecskesajt bonbonnal | Hideg előétel: Tanyasi malacpástétom lilahagymalekvárral és kaláccsal + Bodri Szekszárdi Siller | Főétel: Sertés szűz ‘Copf’ cheddarsajtos burgonyatortával és kakukkfüves pecsenyével + Vida Szekszárdi Merlot | Desszert: Fehércsokoládés-áfonyás pitetorta mandulás angolkrémmel  + Baron Sauvignon Blanc

Random Trip to 2017 – II. felvonás, 23-05 óráig

2016. december 31., szombat 23-05h. A vacsora 21 órakor kezdődik, az afterparty 2 órakor.

Belépő, elővételben: 4500 Ft, vacsorával: 15 500 Ft.

Jegyvásárlás

Azoknak, akik egy jó koncerten ünnepelnék az éjfélt. Akik jönnek valahonnan, vagy itt mulatnának sokáig. Azoknak, akik a Random Trippel hajóznának át az új évbe.

A vacsora (18 órától az étteremben) | Üdvözlőital: gyöngyöző bor, kecskesajt bonbonnal | Hideg előétel: Tanyasi malacpástétom lilahagymalekvárral és kaláccsal + Bodri Szekszárdi Siller | Főétel: Sertés szűz ‘Copf’ cheddarsajtos burgonyatortával és kakukkfüves pecsenyével + Vida Szekszárdi Merlot | Desszert: Fehércsokoládés-áfonyás pitetorta mandulás angolkrémmel  + Baron Sauvignon Blanc

Random Trip to 2017 – Egész estés luxus

Két koncertre a Koncertteremben és egy nagyszerű vacsorára az A38 Hajó dunai panorámás Kiállítótermében

2016. december 31., szombat 20-05h

Belépő, kizárólag elővételben: 24 900 Ft.

Jegyvásárlás

Azoknak, akik nem a várost járják egész éjjel. Azoknak, akik szeretnek látványos környezetben nagyvonalú vacsorát elkölteni. Akik szeretik a maga teljességében kiélvezni a dolgokat. Két Random Trip koncert a koncertteremben, a koncertek között komoly gasztronómiai élmények az A38 Hajó varázslatos fekvésű, dunai panorámás kiállítótermében, exkluzív és elegáns lounge-szettel.

A vacsora (20 órától éjfélig bármikor elfogyasztható az A38 Kiállítótermében) Üdvözlőital: gyöngyöző bor, kecskesajt bonbonnal | Hideg előétel: Fokhagymás kacsamáj “Legyező” kalácson, lilahagyma lekvárral + Thummerer Chardonnay | Leves: Fácán erőleves, füstölt fürjtojással | Meleg előétel: Grillezett báránygerinc mustáros lencsével töltött derelyével + Bodri Szekszárdi Siller | Főétel: Sertésszűz “Copf” cheddarsajtos burgonyatortával és kakukkfüves pecsenyével + Janus Cabernet Franc | Desszert: Fehércsokoládés-áfonyás pitetorta mandulás angolkrémmel + Vida Merlot | Éjfélkor: korhely leves, lencsesaláta, mangalicasonka + Baron Sauvignon Blanc

Sajtóanyag: A38 Hajó

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s