festivals

Melt! 2017 – Glass Animals, Bonobo, Phoenix, Die Antwoord a 20 éves fesztiválon

Jubileumi évre készül jövőre a német Melt! Festival is, az ország egyik legizgalmasabb fesztiválja 2017-ben már huszadik születésnapját fogja ünnepelni július 14. és 16. között, ennek megfelelően pedig már az első bejelentésben is remek előadókat prezentáltak a szervezők.

A program gerincét a Melt! esetén mindig az elektronikus zenék alkotják, viszont a fellépők kellő odafigyeléssel vannak kiválogatva, illetve olyan csemegék is helyet kapnak itt mindig, mint például most az Âme és Rødhåd közös szettje két alkalommal is, de rajtuk kívül Claptone, Dixon, Marcel Dettmann, Michael Mayer, Recondite (live), Aurora Halal (live), Ellen Allien, Jon Hopkins (dj set) és Kölsch (dj set) is tiszteletét teszi majd.

Emellett számos remek zenekar és live act is mindig fellép az aktuális Melt!-en, az első 2017-es adagban a Warpaint, a The Kills, Bonobo, a Die Antwoord, a Phoenix, a Glass Animals vagy például a GusGus neve lehet sokak számára szívmelengető.

A jövő évi fesztiválra még elérhetőek az early bird bérletek, ezeket 120 €-ért lehet bezsákolni, ez az ár tartalmazza a kempinget, illetve az ingyenes fesztiválbuszt a kemping és a fesztiválterület közt.

Melt! 2017 jegyek és teljes fellépőlista >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa
Nyitókép: Borkeberlin

 

Advertisements

One thought on “Melt! 2017 – Glass Animals, Bonobo, Phoenix, Die Antwoord a 20 éves fesztiválon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s