fesztiválhír

VOLT 2017 – Imagine Dragons, Ellie Goulding, Martin Garrix Sopronban!

Szűk másfél hónap után a nulladik napra érkező Linkin Park túlzás nélkül elsöprő erejű bejelentése után befutott a jövőre jubiláló Volt Fesztivál újabb névadagja, amelyben többek közt olyan fellépők kaptak helyett, mint az Imagine Dragons, Ellie Goulding, Martin Garrix, Jess Glynne, Fritz Kalkbrenner, Lost Frequencies és Sigala.

volt2017_1213voltmozaik

Napjaink legfontosabb női popelőadói közé tartozik Ellie Goulding, akinek népszerűsége megállíthatatlanul nő 2010-es bemutatkozása óta. Három nagylemez és rengeteg klasszikus dal van már mögötte, a Love Me Like You Do és a Burn az elmúlt évek legnagyobb slágerei közé tartozik, az elmúlt években a legnagyobb fesztiválok sztárjának számít. Fellép a Telekom VOLT Fesztiválon az Egyesült Államok egyik legfelkapottabb zenekara, a többszörös Billboard- és Grammy-díjas Imagine Dragons is, akiknek legutóbbi Smoke + Mirrors lemeze Észak-Amerikában, Kanadában és az Egyesült Királyságban is a slágerlisták első helyén nyitott, nem véletlenül headlinerek évek óta a nagy fesztiválokon. Érkezik Sopronba a mainstream elektronikus zene egyik legfiatalabb szupersztár DJ-producere, a DJ Mag 100-as listájának első helyezettje, Martin Garrix is, aki 20 éves korára gyakorlatilag a világ összes fontos fesztiválján és klubjában fellépett már. Visszatér Magyarországra a szupertehetséges énekes-dalszerző Jess Glynne, akinek 2014 óta szinte minden megmozdulása a brit slágerlisták élén landol, legyen az Grammy-díjas vendégszereplés vagy éppen saját dal. Októberben megjelent első nagylemezét hozza el a deep house/tropical house belga nagyágyúja, a hazai közönség egyik kedvence, Lost Frequencies, de itt lesz Sopronban a kortárs német könnyűzene és a berlini klubélet egyik jól ismert arca, Fritz Kalkbrenner is, valamint az ifjú londoni DJ-producer, Sigala is.

Eddigi Volt 2017 nevek:

  • Linkin Park (06.27.)
  • Imagine Dragons (07.01.)
  • Ellie Goulding (06.28.)
  • Martin Garrix (még nincs dátum)
  • Jess Glynne (06.29.)
  • Fritz Kalkbrenner (06.30.)
  • Lost Frequencies (még nincs dátum)
  • Sigala (06.28.)

 

A jegyeladás pedig már javában pörög, sőt rekord szinteket döntöget, úgyhogy ha ott akartok lenni június 27. és július 1. között a Lővérek fövenyén, ne hezitáljatok!

Volt 2017 jegyelővétel >>>

Bevezető: Fesztiválok Városa
Sajtóanyag: Volt Fesztivál

Advertisements

2 thoughts on “VOLT 2017 – Imagine Dragons, Ellie Goulding, Martin Garrix Sopronban!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s