zenekar hírek

Nem adom fel! – Itt az új Intim Torna Illegál klip és dal!

Új klippel és dallal jelentkezik december közepén az Intim Torna Illegál. A nemrégiben tagcserén átesett zenekar nem mindennapi körülmények között, sivatagban forgatta Nem adom fel című dalának klipjét.

iti_nemadomfel

Izgalmas időszak kezdődött a zenekar tagjainak életében, amit új dallal és nyomban egy látványos klippel is megmutatnak magukból. A december közepén megjelenő Nem adom fel single várhatóan már előfutára a jövőre tervezett, 4. nagylemeznek.

A dalhoz forgatott klipet nem mindennapi körülmények között, Tunéziában forgatták le, látványos képi világgal. Galler András Indián rendezésében, a zenekari tagok főszereplésével különleges helyszíneken egy hét alatt rögzítették a teljes képi és hanganyagot.

„Ez a mesés környezet kifejezetten inspirálóan hatott a zenekarra és a teljes stábra. Mivel nem itthon forgattunk, nagyon koncentráltan kellett dolgoznunk. Amíg valamelyikünk éppen a kamerák előtt állt, addig a többiek az árnyékban a szöveget és a zenét bontogatták. Minden másodpercet kihasználtunk, és ettől a hét végére teljesen összekovácsolódtunk. Nagyon sok segítséget kaptunk a Tunéziai Turisztikai Hivataltól az ötleteink megvalósításához.”

– meséli Dorogi Péter, a zenekar frontembere.

A klip külön érdekessége, hogy egyszerre készült magával a dallal, mely végső formáját a képi világgal összhangban nyerte el; és ebben a videóban mutatkozik be Bikali Sándor, a zenekar új basszusgitárosa is.

Az Intim Torna Illegál új dala élőben a zenekar januárban kezdődő turnéján lesz hallható.

Zenekari infó:

Tagok:

  • Dorogi Péter – ének, gitár
  • Gálos Ádám – dob
  • Nádasdi János – ütőhangszerek, rap
  • Bikali Sándor – basszusgitár

Zenekar oldalak

Sajtóanyag Presscode

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s