zenekar hírek

Új Nine Inch Nails-dalok jönnek a jövő héten!

Valóban nem tréfált Trent Reznor a minap, amikor felhozták neki, hogy a még idénre ígért új dalokból lesz-e valami, hiszen most már hivatalosan is bejelentésre került, hogy december 23-án egy ötszámos EP-vel tér vissza a Nine Inch Nails, mely a Not the Actual Events címet kapta.

A dalokon Reznor Atticus Ross-szal dolgozott együtt, aki immár hivatalosan is a zenekar tagja, előbbi az új számokról úgy nyilatkozott, hogy egy barátságtalan és kaotikus EP várható, mely azért nem teljes albumként jelenik meg, mert ez a hosszúság is elég volt számukra, hogy elmondják az aktuális történetüket.

nineinchnails_nottheactualevents

Emellett a Nine Inch Nails 1999-es, The Fragile című albuma is újra kiadásra kerül limitált, 4 vinyles formában, csekély 37 bónusz dallal karöltve. A csomag The Fragile: Deviations 1 címmel érkezik és már elő is lehet rendelni az új EP-vel egyetemben, ide kattintva.

Remélhetőleg ezek a hírek azt is jelentik, hogy hamarosan turné is következik, amelyben remélhetőleg egy hazai helyszín is helyet kap majd, hiszen Trent Reznorék még lógnak nekünk egy elmaradt koncerttel ugyebár…

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

2 thoughts on “Új Nine Inch Nails-dalok jönnek a jövő héten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s