új album · turnék · zenekarok

Különleges turnéra készül a U2

Igencsak sűrű évnek néz elébe a U2 és a csapat rajongótábora, hiszen azt már egy ideje lehetett tudni, hogy 2017-ben jön a zenekar új albuma és turné is lesz, sőt a szemfülesebbek azt is kiszúrhatták, hogy jövőre lesz harmincéves a U2 egyik legsikeresebb lemeze, a The Joshua Tree is. 

Az ír együttes tegnap közzétett egy karácsonyi kisvideót a Facebookon, melyben még tovább fokozták az izgalmakat, Bono elárulta, hogy a harmincéves lemez alkalmából különleges koncertekre készülnek, amellett hogy biztosan érkezik az új album is Songs Of Experience címmel.

Hogy pontosan mitől lesznek különlegesek a koncertek, azt egyelőre nem tudni, de pletykák szerint a U2 turnéja tavasszal indul egy észak-amerikai stadionkörrel, mely után a legendás Bonnaroo Festivalon is játszani fognak, ami akár azt is jelentheti, hogy több fesztivál is követheti majd a Tennessee állambeli fesztivált. A U2 esetén ez mindenképp különlegesnek számítana, hiszen nem igazán szoktak fesztiválozni. Akárhogy is lesz, a hírek szerint Európába is várhatjuk őket az észak-amerikai turné után, remélhetőleg ezúttal legalább Bécsig eljönnek majd.

Szöveg: Fesztiválok Városa
Forrás: Consequence Of Sound
Nyitókép: Danny North

Advertisements

One thought on “Különleges turnéra készül a U2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s