fellépőbejelentés · fesztiválhír

Panorama 2017 – Nine Inch Nails, Frank Ocean, A Tribe Called Quest, Tame Impala is New Yorkban

Nem sokkal a Coachella után a kaliforniai fesztivál szervezői a tavaly indult új üdvöskéjük, a New York-i Panorama line-upjával is előrukkoltak, ami szintén tele van igazi csemegékkel.

Kezdjük rögtön a Nine Inch Nails első 2017-es dátumával (amit a zenekar már a bejelentés előtt el is spoilerezett), de ugyanazon a napon az A Tribe Called Quest fellépése is különlegesnek ígérkezik, ahogy a nyitónap co-headlineri megoldása is a Frank Ocean / Solange párossal. Harmadrészt pedig a Tame Impala és az Alt-J duója is ígéretesen hangzik, már csak azért is, mert az előbbi egyébként pihenőt hirdetett az elkövetkezendő időszakra, így valószínűleg nem nagyon lesz más lehetőség megnézni őket élőben idén.

A headlinereken kívül az alsóbb sorok is izgalmasnak tűnnek többek közt Nick Murphy, Tyler The Creator, a Justice, Angel Olsen, Nicolas Jaar, Mitski, Dj Shadow, a Glass Animals, Vince Staples, a Cloud Nothings és a Foxygen nevével megspékelve.

panoramanyc2017.jpg

A Panorama idén második alkalommal tér vissza a New York-i Randall’s Island Parkba és a jelek szerint jó úton halad afelé, hogy a keleti parti Coachellaként tarthassuk számon néhány éven belül. Ha esetleg valaki belevágna a kalandba és ellátogatna az idei fesztiválra, akkor 345 dollárt kell letennie az asztalra a háromnapos bérletért, melyre január 13-án, magyar idő szerint 16 órától lesz lehetőség.

Panorama NYC 2017 további infók >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

One thought on “Panorama 2017 – Nine Inch Nails, Frank Ocean, A Tribe Called Quest, Tame Impala is New Yorkban

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s