koncertek

RCKSTR születésnap – Szinte teljes a fellépősor

Alig több mint két hét múlva egész estés minifesztivál hangulatot varázsol a 8 éves Rockstar Magazin a Dürer Kertbe, 15 zenekarral, három színpadon.

rockstar_szulinap_2017

Február 3-án nemcsak a magazin, hanem a fellépők is ünnepelnek: a Cadaveres élőben is bemutatja tavaly év végén megjelent “The Fifth House” lemezét, a Supernemtől új dalokat hallhatunk, a USEME itt adja első koncertjét, mielőtt a Leander Kills oldalán országos turnéra indul, a Wrong Side magyar dalokkal tér vissza. Az AWS nagy meglepetésekre készül idén, talán ebből is kapunk némi ízelítőt az estén, miközben a Billog és a Headbengs is friss dalokkal hangolódik az új évre.

A Fonogram-díjra jelölt, Európában is turnézó The Trousers sem hagyja a rock’n’roll tüzét aludni, miközben olyan kuriózumnak számító együttesek is színpadra lépnek, mint a Galambos Dorina vezette pszichedelikus River of Lust, Budapest legmenőbb csajbandája, a HolyChicks, Pécs legifjabb rock büszkesége, a Junkie Jack Flash, a hatalmas elektro-rock show-t ígérő Flatband, na meg az őszinte HAW és a még szárnybontogató Rage in Peace.

Jegyek rendkívül kedvező, 1990 Ft-os elővételi áron a tixa.hu oldalon megvásárolhatók, és természetesen a Dürer Kertben is.

Sajtóanyag: Rockstar Magazin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s