gasztro · programajánló

Kepes Andrással indítja az évet az Astoria CoolTúra

Kóstolófalatokkal és frissítőkkel tálalt szubjektív világ-pillanatképet tár a nagyközönség elé Kepes András január 27-én, a Danubius Hotel Astoria éttermében.

kepes_astoria

A Café Astoria idén már 102 éve fogadja vendégeit a Belváros szívében. Falai sok mindent megéltek már, és napeste elhallgatnánk a hotelben megesett izgalmas sztorikat, régmúlt idők történéseit. Kiváltképp, ha oly nagy mesterek adják elő történeteiket, akiknek nagysága elvitathatatlan, akik letettek már valamit az asztalra. Az Astoria CoolTúra programsorozatát is azzal a szándékkal indította az étterem, hogy felelevenítse a kávéházi kultúrát, és apódiumára invitálja a kulturális élet nagyjait: színházi rendezőt, írót, költőt, újságírót, muzsikust. Mindezt pedig minden esetben kóstolófalatokkal kíséri, hogy jól lakjon a test és a lélek is.

Szenzációs előadással folytatódik a közkedvelt programsorozat 2017-ben, az Astoria CoolTúra vendége ugyanis januárban Kepes András lesz, aki “… és boldogan éltek…?” című előadásában legújabb könyvéről beszél.  “Úgy éreztem, nekem is újra végig kell gondolnom mindazt, amit eddig életről és halálról, szeretetről és gyűlöletről, szerelemről és családról, hitről és rítusokról képzeltem” – mondja Kepes. “De még a hétköznapokról: evésről, ivásról, öltözködésről, lakókörnyezetünkről is. Humorral, könnyedén persze, nehogy megijesszem magam” – teszi hozzá.

Január 27-én tehát sok mindenről lesz szó: Ágyban, vagy agyban dőlnek el a nemi szerepek? Férfias nők, nőies férfiak. A párkapcsolat titkai a világban. Monogám és poligám pockok… és ki tudja még, mi kerül terítékre az Astoria több mint 100 éves falai közt, amikor a patinás étterem tányéron kínálja a kultúrát.

További részletek, jegyvásárlás: cafeastoriabudapest.hu

Sajtóanyag: PressPresso

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s