klubok · programajánló

Muzikum Klub programajánló – 2017. február

muzikum_logo

A januári álmos hangulatból nem csak az év, de a klubélet is már felrázta magát, aminek jegyében a Muzikum Klub is nekilátott a programsorolásnak, íme a februári kínálat! 

02.02. (csütörök), 20.30

TIM LOTHAR AND MOJO WORKINGS: TRAVELING BLUES NIGHTS LEMEZBEMUTATÓ

Tavaly áprilisban a MOJO WORKINGS meghívta a dán énekes–gitáros TIM LOTHART egy közös turnéra, a koncertek felvételeiből pedig egy lemez készült TRAVELING BLUES NIGHTS címmel. Az album először a koncerten lesz elérhető és megvásárolható a helyszínen. Vendég: MAZURA JÁNOS

 • Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (a koncert napján)
02.03. (péntek), 20.30

KOZMA ORSI ÉS ZENEKARA

KOZMA ORSI a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb, kiváló énekesnője megújult pop zenekarával mutatja be készülő negyedik szóló lemezének dalait, de egyúttal összegzi is eddigi munkásságát: eddigi 3 lemezének legjobbjait és karrierjének fontosabb dalait is előadja. Pop-pszihedelikus időutazás két részben, és Porcelán című Lotfi Begivel közös új dalának ősbemutatója.

 • Belépő/Price: 1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)
02.04. (szombat), 20.30

SOULBREAKERS

A csapat a 2016-os X-FAKTORBAN felvállalta, hogy az élőzenét népszerűsítse. Kevesen gondolták volna, hogy eddig eljutnak. A második legjobb zenekarként, két élőshowban mutathatták meg magukat! A kereskedelmi médiában tett kitérő után ismét kedvenc helyükön, a Muzikum Klubban tolják a HEAVY SOULT!

 • Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (a koncert napján)
02.09. (csütörtök), 20.30

HEEP FREEDOM SZÜLETÉSNAP · VENDÉG: TÖRÖK ÁDÁM

A rövid idő alatt a hazai tribute élvonalba került Heep Freedom zenekar negyedik születésnapját ünnepli, a Muzikum színpadán pedig harmadik alkalommal teszi ugyanezt. Volt már koncept buli, ahol megszólalt egy teljes lemez, máskor „best of” program került elő, most viszont különleges vendégekkel szeretnék még izgalmasabbá tenni a produkciót. Ezért hívták meg sztárvendégnek TÖRÖK ÁDÁMOT (MINI), a magyar blues-rock vonal legendás alakját, hogy jellegzetes fuvolajátékával meglegyen az a bizonyos plusz.

 • Belépő/Price: 1000 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)
02.10. (péntek), 20.30

CRY FREE · DEEP PURPLE CSALÁDFA KONCERT

Ritka koncertkülönlegesség, melyben a zenekar a DEEP PURPLE munkásságán túl a tagok egyéb produkciói – a családfa hajtásai – előtt is tiszteleg. A koncerten a RAINBOW, a WHITESNAKE, a GILLAN, a BLACK SABBATH zenekarok dalai, illetve JON LORD és GLENN HUGHES szólómunkái is elhangzanak.

 • Belépő/Price: 1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)
02.11. (szombat), 20.30

BEATLES UNPLUGGED A THE BITS-SZEL

Mindig gondolunk a szilveszterkor elfáradt fülekre és lábakra és hagyományosan már negyedik éve akusztikus felfogásban BEATLES UNPLUGGED műsorral indítjuk az évet. A tavalyi dupla teltház és a koncert ültetett mivolta miatt korlátozottak a férőhelyek, ezért a jegyek elővételben való megvásárlása erősen ajánlott!

 • Belépő/Price: 1200 HUF (elővételben) | 1700 HUF (a koncert napján)
02.16. (csütörtök), 20.30

TOM LUMEN (HU), MARKUS SCHLESINGER (AT), STANO POCAJI (SK)

TOM LUMEN, a világszerte ismert fingerstyle gitáros, a 7. Budapest Fingerstyle Night házigazdája. Koncertjeit virtuóz gitárjáték, jókedv és emelkedett hangulat jellemzi. 2016-ban 9 országban turnézott, idén többek között Mexikó és Finnország várja. Vendégei ezúttal az osztrák MARKUS SCHLESINGER és a szlovák STANO POCAJI lesznek. Az est során a három gitáros külön-külön és együtt is a húrok közé csapnak.

 • Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1600 HUF (a koncert napján) | 3000 HUF (támogatói jegy)
02.17. (péntek), 20.30

TILLY HENI LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

TILLY HENI immáron 16 éve kezdte énekesi pályafutását, 8 évvel ezelőtt saját dalaival is megjelent a nagyközönség előtt, és egyből megnyerte az Örömzene–Örömtánc tehetségkutató fesztivált 2010-ben! Az egyik saját dala adta ebben az évben az állami tűzijáték aláfestő zenéjének az alapját is. Mély érzelmeket és gondolatokat felvonultató SPIRITUÁLIS VILÁGZENE rockos beütésekkel. Lemezbemutató koncert!

 • Belépő/Price: 1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)
02.17. (péntek), 20.30, 19.00 – Klubterem

TUBA-DÚROCK BOHÉM B(R)ASS

A TUBA-DÚROCK BOHÉM B(R)ASS egy rendkívül sajátos formáció. 3 bohém tubás fickó, akik a fanfártól kezdve a ragtime-on át, ismert filmzenéken keresztül a magyar rock klasszikusokig bezárólag minden műfajból csipeget. Egyedi hangzás, bohém hangulat, felejthetetlen élmény!

 • Belépő/Price: 1000 HUF
02.18. (szombat), 20.30

ÉLES GÁBOR TRIÓ feat. TÓTH VERA

Az ÉLES GÁBOR TRIÓ TÓTH VERÁVAL ad közös koncertet a Muzikumban. A koncert aktualitása, hogy megszólal a Trió egyedi, érzékeny és dinamikus saját muzsikája, amelyhez Tóth Vera kimagasló magyar soul–blues énekesnő teszi hozzá eredeti muzikalitását. Jó szívvel ajánljuk a koncertet mindazoknak, akik a jazz, a soul és a blues mélyebb rétegeiben szeretnének elmélyülni. A koncerten elhangzanak majd a Trió legújabb dalai is.

 • Belépő/Price: 1300 HUF (elővételben) | 1800 HUF (a koncert napján)
02.23. (csütörtök), 20.30

KODÁLY SPICY JAZZ

A 20. század elején KODÁLY ZOLTÁN, a magyar népzenekutatás és népdalgyűjtés egyik legjelentősebb képviselője népszerűvé tette az érzelmeket, örömöket és bánatokat kifejező népdalokat. Most pedig eljött az idő, hogy Kodály legismertebb és legkedveltebb zenekari és kórusművei, valamint színpadi darabjai trendi, kreatív és lendületes megközelítésben újra eljussanak a mai fiatalokhoz és slágerekké váljanak olyan 21. századi platformokon, mint a Youtube, a Facebook, a Spotify vagy a Deezer.

 • Belépő/Price: 1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)
02.24. (péntek), 20.30

BLUES B.R.OTHERS SHOW

Pontosan 1 esztendő elteltével újra színpadunkon az ország egyetlen „blues-show-ja”, amely rövid idő alatt hihetetlen népszerűségnek örvendett Magyarországon és külföldön egyaránt. A kilenctagú együttes repertoárján főként a nagysikerű, legendás BLUES BROTHERS című film betétdalai szerepelnek. Ezen az estén dübörög majd az r’n’b, a funky, a blues és a soul!

 • Belépő/Price: 1200 HUF (elővételben) | 1500 HUF (a koncert napján)

Infók és további részletek: Muzikum Klub

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s