turnék · zenekarok

Érik a Kings Of Leon második hazai koncertje?

Egyre gyanúsabb, hogy valós esélye van annak, hogy a 2015-ös Sziget után idén ismét hazánkba látogasson a Kings Of Leon, a június folyamán többször is megkörnyékeznek majd minket.

Az első bizakodásra utaló bejelentés még decemberben érkezett a Rock In Vienna részéről, ahol a fesztivál június 3-i headlinere lesz az amerikai csapat, tegnap azonban két újabb dátumuk is lett a környéken. Az egyik szintén június elején lesz a lengyel Orange Warsaw fesztiválon, ahol 2-án fognak játszani, a másik pedig egy bukaresti időpont. Utóbbi még inkább érdekes, hiszen szintén szomszédos országról van szó, ráadásul Romániában nem is fesztiválon, hanem a Nemzeti Stadionban lesz a koncert, tehát itthon sem jelenthet elméletben gondot, hogy az időszakban nincs akkora fesztiválunk, aki le tudná kötni őket.

Egyelőre mindegyik dátumuk körül vannak még szabad napjaik bőven, sőt a román koncert előtt négy is akad, így elég reális esélyt látunk arra, hogy idén a Kings Of Leon első önálló hazai villantására is sor kerüljön.

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s