fellépőbejelentés · fesztiválhír

Lollapalooza Berlin 2017 – Foo Fighters, Mumford & Sons, The xx ősz elején is Európában!

Debütáló párizsi testvére, a Lollapalooza Paris után a lassan már bejáratottnak számító Lollapalooza Berlin is közzétette végre első neveit, melyek között nem egy ínyencség akad az ősz kezdetére, vagy ahogy tetszik, a nyár végére!

A két headliner a Foo Fighters és a Mumford & Sons lesz, utóbbi annyira nem nagy meglepetés, tekintve, hogy augusztus közepétől már a kontinensen tanyáznak majd, viszont a Foo Fighters érdekesebb, hiszen korábban arról volt szó, hogy csak 2-3 hétig lesznek Európában, június és július környékén, de ezek szerint bevállalhatnak még egy kört. A húzóneveken kívül a többi előadó közt is találunk finomságokat, ott van például a The xx, a London Grammar, a Two Door Cinema Club, George Ezra, Marshmello, Michael Kiwanuka, a Django Django, a The Vaccines, a Phantogram és Bomba Estéreo is.

A Lollapalooza Berlin 2017 line-upja eddig:

lollaberlin2017.png

Az első fellépők mellett kiderült a Lolla Berlin új helyszíne is, a Tempelhof reptér és a Treptower Park után, idén már a Hoppegarten lóversenypályán kerül majd megrendezésre a fesztivál szeptember 9. és 10. között, melyre early bird bérletet jelenleg 129, napijegyet pedig 79 euróért vásárolhatunk.

Lollapalooza Berlin 2017 jegyelővétel, további infók >>>

Szöveg: Fesztiválok Városa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s