turnék · zenekarok

A Muse és a 30 Seconds To Mars közös észak-amerikai turnéra indul

A Muse a tavalyi európai fesztiváldátumai után idén Észak-Amerika felé veszi az irányt, ahol a fesztiválok mellett most már önálló koncerteken is biztosan elcsíphetik őket a tengerentúli rajongók, sőt utóbbiakon a visszatérő 30 Seconds To Mars és a PVRIS is velük tart. 

A turné májustól egészen szeptemberig fog nyúlni, a hírek szerint pedig a háttérben már zajlanak a Muse következő albumának munkálatai, így könnyen előfordulhat, hogy a turnén néhány új dalt is fognak játszani. Idén a Muse-tól európai dátumok már aligha várhatóak, a brit Reading és Leeds ikerfesztivál Európa-exkluzívként kötötte le őket, igaz, ez csak a fesztiválokra érvényes.

A 30 Seconds To Mars részéről annyi a különbség, hogy az ő új lemezük már biztosan érkezik idén, így nagy valószínűség szerint legkésőbb az ősszel nyomnak majd egy Európa-turnét is, de még tavasszal, vagy a június és július közti egy hónapos amerikai üresjárat alatt is sor kerülhet rá.

A PVRIS szintén új felvételeken dolgozik, önálló vagy ehhez hasonló support-turnéval még ők is felbukkanhatnak kontinensünkön 2017-ben.

A teljes turné az alábbi plakáton böngészhető:

muse_thirty_seconds_to_mars_tour.jpg

Szöveg: Fesztiválok Városa
Forrás: Consequence Of Sound

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s